speltips_skribent

Speltips AS Roma – AC Milan 28/2: Toppmatch i Serie A

Vi trissar upp svårighetsgraden när AS Roma och AC Milan gör om tre pinnar på Stadio Olimpico – odds tips till 3.50x!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

En helt, tror vi avgörande match för AC Milan, och deras jakt på Inter i toppen av tabellen. Ett tydligt vägskäl, tappar Milan poäng på söndag ser vi de till och med sjunka i tabellen framöver, och det dessutom ordentligt. Juve, Roma, Atalanta och Lazio kan alla, i vår värld, gå om Milan längre fram, för det är trots allt det, sådana här smällar kan resultera i – att ett lag kollapsar efter att ha haft en stark period under större delen av säsongen.

AC Milan behöver helt enkelt vinna den här matchen, så är det bara. De kommer som bekant närmst från en ordentlig smäll i Milanoderbyt, men innan dess blev det dessutom förlust mot Spezia, och detta efter att Spezia fullständigt kört över Milan. Det finns nog ingen som kan argumentera för att Milan förtjänade poäng i den matchen åtminstone.

Och därför ställer vi oss alltså frågan vad status på Milan egentligen är. Hur bra är det här kollektivet och vad kan man förvänta sig av dem? De är inget guldlag i vår bok i alla fall, och därför räknar vi även med att de kommer att uppleva stora svårigheter mot ett hemmastarkt AS Roma.

För faktum är att det inte finns något lag här i Serie A i år som presterat lika bra som Roma på just hemmaplan, de är ligans starkaste hemmalag. Resultatraden 9-3-0, 31-13 talar sitt tydliga språk och därför måste man också höja ett varningsfinger för Roma här på Stadio Olimpico, de har alla anledningar att tro på samtliga tre pinnar här när AC Milan titta förbi på söndag.

Jämn fight!

Vi tycker egentligen alla omständigheter här talar för att vi får bevittna en tät kamp på söndagskvällen. AS Roma har som sagt seriens bästa siffror på hemmaplan, men faktum är att de haft stora problem i matcherna mot storklubbarna i Serie A den här säsongen. De har städat av allt ”lätt” motstånd, men alltså tappat poäng i samtliga toppmatcher.

Därför räknar vi med att få se ett Roma som har ett respekt för sitt motstånd på söndag, men detsamma tror vi alltså om Milan som är inne i en sämre period, och som därför lär entra banan någorlunda avvaktande. Man har inte råd att göra några fler misstag, det talar för att vi får se två relativt nöjda lag så länge det står 0-0.

Vi lockas därför också av krysset i den här matchen, står det oavgjort på resultattavlan en bit in på andra halvlek så ser vi inte riktigt något lag ta initiativet till att gå för ledningsmålet. Defensiven prio ett vid det läget. Det får oss att klicka in krysset till skyhöga 3.50 gånger degen hos spelbolaget Betfair. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Odds: 3.50
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: