speltips_skribent

Speltips Villarreal – Atletico Madrid 28/2: Vägskäl!

Stort fokus på Atletico Madrid den här helgen när de gästar Villarreal på El Madrigal – måstematch!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Är det möjligtvis pressen som håller på att smyga sig fram här hos Atletico Madrid, ligaettan som agerat just ligaetta sedan omgång 9 håller på att tappa sin ledning här i La Liga. För det får man trots allt konstatera när Atletico nu tappat poäng i tre av sina fyra senaste matcher här i Spanien.

Avståndet ner till Real Madrid stavas numer bara tre poäng, förvisso har Atletico en match mindre spelad men det här avståndet stavades 11 poäng bara för tre veckor sedan, därför gäller det för Simeones mannar att studsa tillbaka på söndag, annars är vi faktiskt beredda på att säga att det blir just Real eller Barca som tar hem det här i år igen.

Men det är alltså allt annat än ett enkelt motstånd Atletico ställs mot här på El Madrigal, Villarreal agerar tabellsexa och även fastän de infinner sig en bit bort från den absoluta toppen, så förlorar de väldigt sällan matcher. Blott tre nederlag har det blivit så här långt, bara Atletico Madrid har färre förluster – Barca och Real har exempelvis 4. Så det kommer att krävas något extra från Atleticos på söndag, det gäller att steppa upp ordentligt ifall det här kalaset ska generera en trepoängare.

Tät match, men!

Vi måste gå tillbaka till den 8 januari för att finna Villarreals senaste seger här i La Liga, det är alldeles för dåligt, trots att man bara förlorat en match i ligaspelet sedan dess. Villarreals mest vanliga resultat är alltså det oavgjorda resultat, man är det laget i La Liga som har flest kryss på kontot, otroliga 13 (!) stycken. Mer än hälften av deras matcher har alltså slutat oavgjort.

Det talar för att vi får bevittna en tät kamp på söndagskvällen, men det är en matchbild Atletico trivs alldeles utmärkt med, tror vi. De har en urstark defensiv och kommer att stå tryggt i försvaret, sedan är det just upp till offensiven, där vi främst tänker på Suarez, som måste lösa det framåt. Lösa det på samma vis som han tidigare har gjort, innan den här aktuella formsvackan.

För det är just det som varit skillnaden med Atletico i år, de har sett till att vinna dessa täta kamper som står och väger. Och vi tror att de fortfarande har det i sig, trots förlusten i CL här senast, samt tappen i ligan. Atletico är överlag det bättre laget här och därför kommer vi också att utnyttja det fina värdet på dem.

Atletico Madrid klickas in som vinnare i matchen hos spelbolaget No Account Bet – till 2.45 gånger degen! Oddset måste testas i och med att Villarreal inte vinner matcher. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.45
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: