speltips_skribent

Speltips Schalke 04 – Bayern München 24/1: Klasskillnad

Det kan väl bara sluta på ett sätt när tabelljumbon Schalke 04 ställs mot tabellettan Bayern München?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Vi fick bevittna ett litet dödsryck från Schalke 04 den 9 januari när Schalke, överraskande slog ut Hoffenheim med 4-0, det är dock än idag deras enda seger här i Bundesliga säsongen 20/21. 1 seger på 17 omgångar, det är givetvis alldeles för dåligt och sedan det där dödstrycket har saker och ting återgått till det normala igen – Schalke har fortsatt med att förlora fotbollsmatcher.

Vi tycker egentligen resultatraden säger allt om Schalkes säsong så här långt, 1-4-12, 14-44(!). Ett utropstecken för att bringa fram just 44 insläppta, det en otrolig siffra, Schalke släpper alltså i snitt in ungefär 2.6 mål mål per match, och det är helt enkelt inte tillräckligt bra för att kunna säkra ett nytt kontrakt i Bundesliga.

Och möjligtvis är det just det som behöver hända, att Schalke 04 åker ut Bundesliga efter ett par väldigt tveksamma upplagor, att börja om kanske är segerreceptet trots allt. Det återstår givetvis att se ifall det blir den effekten, men att de åker ur i år, är vi helt övertygade om – Schalke har just nu 10 poäng upp till säker mark i tabellen.

Dagens rek från Bundesliga

Toppen mot botten är alltså det som gäller här under söndagseftermiddagen när ligaettan Bayern ställs mot tabelljumbon Schalke 04. Och så stor är alltså skillnaden mellan dessa två klubbar just nu, för lika många förluster som Schalke har, har Bayern i segrar och addera därtill att Bayern har gjort otroliga 49 mål den här säsongen.

Vi räknar därför med att Bayern kommer att skapa sina målchanser i den här matchen, ett annorlunda utfall vore en enorm överraskning i och med att Schalke, här närmst till och med förlorade mot Köln med 2-1 på hemmaplan. I omgången innan det, 3-1-förlust mot Eintracht. Då ska väl ändå Bayern, med Lewy i spetsen kunna göra tre?

Vi tror detta, och därför klickar vi också in Bayern (-2.25 asian handicap) till fina 1.90 gånger insatsen hos spelbolaget No Account Bet. Hur det slutade senast lagen ställdes mot varandra? 8-0 till Bayern.

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-2.25 asian handicap)
Odds: 1.90
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: