speltips_skribent

Speltips Elche – Barcelona 24/1: De kniper sin fjärde raka vinst

En reaktion är att vänta från Barcelonas sida efter finalförlusten i Supercupen – besegrar Elche relativt tryggt trots spel på bortaplan.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON!

Twitter Facebook

Både Barcelona och Real Madrid misslyckades stort i spanska supercupen när Athletic Bilbao till slut stod där som segrare, vackra scener minst sagt och även ett kvitto på att skillnaden i år inte är lika stor som tidigare, det är viktigt och kul – helt klart.

Men när väl Barcelona ställs mot ett motstånd av Elches kaliber så förväntar vi oss ändå att katalanerna ska göra jobbet. Precis som vi nämner är inte Barcelona lika självklara som tidigare, men vi har här under dem senaste veckorna fått se Barca växla upp i La Liga, där främst poängskörden på bortaplan har blivit markant bättre.

FC Barcelona kliver in i söndagens möte med fyra raka segrar på bortaplan, 4-0 mot Granada, 3-2 mot Athletic Bilbao, 1-0 mot Huesca och 3-0 mot Real Valladolid, och det hela är väldigt tydligt i vår värld, Barcas har fått igång offensiven och vinner därför helt enkelt också matcherna. 11 mål på 4 bortamatcher är bra, tillräckligt bra för att besegra Elche åtminstone.

Under nedflyttningsstrecket

Det är ingen större överraskning att vi finner nykomlingen Elche först på en 18:e plats i tabellen här i La Liga, de saknade i princip en hel trupp när de klev in i säsongen 20/21 och även fastän man fått in lite lirare så kommer vi inte ifrån att de fortfarande är stora favoriter till att åka ur den här serien.

Elche står alltså fortfarande på blott 3 segrar, 17 omgångar in i seriespelet, de har dessutom bara skrapat ihop blott ett poäng på dem tre senaste omgångarna. Därför har vi väldigt svårt att se att ett Barca, som uppenbarligen är på uppgång, ska förlora den här matchen – på uppgång i ligaspelet åtminstone.

I och med att Barcas offensiv trots allt är igång så känns, Barcelona (-1.5 asian handicap) som ett bra spel härifrån, en tvåmålsseger bör katalanerna lösa tycker man. Spelet klickas in till fina 1.95 gånger smeten hos spelbolaget Betsson.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.95
Bolag: Betsson (100 kr bonus)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: