speltips_skribent

Speltips Atletico Madrid – Valencia 24/1: Gästerna helt ur slag

Valencia har blott 1 seger – mot Real Valladolid – på dem 10 senaste omgångarna i La Liga – räcker inte till här i Madrid.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Inför säsongen 20/21 så räknade åtminstone vi med att gapet skulle vara betydligt mindre mellan dessa två klubbar, Atletico Madrid och Valencia. Det var givetvis känt sedan tidigare att Atletico var bättre, men att det skulle skilja 24 poäng lagen åt i tabellen – samtidigt som Atletico spelat två matcher färre – halvvägs in på säsongen trodde nog ingen. Den siffran talar sitt tydliga språk.

Och Valencia fortsätter alltså att gå svagt, förvisso är de obesegrade i tre raka omgångar men här närmst tappade de två nya poäng mot nästjumbon Osasuna på Mestalla, en svag insats och det är faktiskt bara att konstatera, Valencia är inte bättre än så i dagsläget.

Annorlunda ser det som bekant ut för Simeones Atletico Madrid, det här gänget fortsätter att vinna match efter match och toppar fortsatt tabellen, långt före Real Madrid och Barcelona. Mer exakt har Real sju poäng upp till Atletico, samtidigt som de alltså spelat en match mer. Atletico är på väg att göra en minst sagt otrolig säsong, och därför fortsätter vi också att ta rygg på dem.

13 segrar av 14 möjliga

Ja tittar vi närmre på Atletico Madrids siffror här i La Liga så är det alltså ingen överdrift att påstå att de är helt fenomenala. Faktiskt. De har precis som underrubriken antyder vunnit 13 av sina 14 senaste matcher här i ligaspelet, ett poängtapp sedan i oktober månad alltså – mot Real Madrid. 

Under den perioden har Atletico i princip städat av allt motstånd, man har besegrat Barcelona, slagit just Valencia på Mestalla, gjort historien kort mot Sociedad på Anoeta och bland annat besegrat Sevilla komfortabelt. De är en nivå ovanför samtliga lag just nu och därför räknar vi alltså med att man besegrar Valencia komfortabelt här på Wanda Metropolitano.

Att Atletico Madrid vinner matchen, i kombination med underspelet; under 3.5 mål i matchen, betalar 1.95 gånger insatsen hos spelbolaget 888sport – och blir vårt speltips härifrån. Atletico har bara släppt in 7 mål på 17 ligamatcher, 2-0 känns därför rimligt här. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + Under 3.5 mål i matchen
Odds: 1.95
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: