europatipset tips

Europatipset 24/1: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag, vecka 3. Stor analys av alla 13 matcher, systemförslag och tips till varje enstaka fight.

BONUSGUIDE: Marknadens bästa betting bonusar i januari månad. Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 3 med fotboll från FA Cupen, Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga och Eredivisie! En klassisk söndag allts, minus Premier League-fotbollen som alltså ersättas av FA Cupen. Med det sagt så sparkar vi igång analysen och presenterar följande spelförslag! ↓

europatipset vecka 3

 TILL EUROPATIPSET!

1. Manchester United – Liverpool, 1X

Ombytta roller! Det är dags för samma match fast den här gången på Old Trafford, och relevant att lyfta är även det faktum att det är FA Cupen på agendan, och alltså inte Premier League. Och vi har en känsla av att ett redan skadedrabbat Liverpool inte riktigt, just nu har råd att riskera fler poängtapp i Premier League, därför lär fokuset ligga där och det öppnar onekligen upp för United, som har en lite bredare trupp i nuläget. Bra skadeläge trots allt. Vi testar 1X.

2. Everton – Sheffield W, 1

Sheffield Wednesday har gått starkt här på slutet men bör väl ändå inte räcka till här på Goodison Park? Det är åtminstone vår vinkel, vi tycker Everton har blivit stabilare och de jagar dessutom en tredje raka seger – sett till alla tävlingar. Den plockar de på söndag.

3. Brentford – Leicester, 1 2

Känslan säger att Leicester mer och mer kommer att blicka mot Premier League och toppstriden man just nu är inne i. Man är alltså i allra högsta grad involverade i slaget om ligatiteln, det tror vi kan få dem att prioritera bort FA Cupen. Eller att det åtminstone öppnar upp lite för en skräll här, vi tar med ettan även fastän vi utgår från tvåan.

4. Fulham – Burnley, 1X

Fulham har återvänt till förlustspåret igen efter att ha plockat poäng i ett par omgångar i följd, men vi kommer inte ifrån att motståndet varit tufft och att svårighetsgraden nu samtidigt sänks en aning. Vi väljer 1X i den här FA Cup-fighten.

5. Genoa – Cagliari, 1

Cagliari är helt under isen och ser vi till alla tävlingar, så kan vi konstatera att laget noterats för sex raka förluster inför söndagens möte. Det håller givetvis inte och öppnar i sin tur upp för ett pånyttfött Genoa. För Genoa har onekligen kommit igång, kryss mot Atalanta i Bergamo senast, och innan dess vinst över Bologna med 2-0. Vi testar ettan!

6. Parma – Sampdoria, X2

Parma är ett av Serie A:s formsvagaste lag just nu och det får oss att vända blicken mot Sampdoria här, ett Sampdoria som trots allt sett till att vinna lite här på slutet. De kommer närmst från en seger, och besegrade som bekant även Inter den 6 januari. X2 bör räcka – Parma agerar nästjumbo och har bara plockat ett poäng på dem sex senaste omgångarna!

7. Hellas Verona – Napoli, X2

Hellas Verona är ett erkänt klurigt motstånd här i Verona vilket betyder att det mittersta tecknet bara måste med här. Speciellt eftersom att Napoli lirade Supercupfinal så sent som i onsdags, det tog på krafterna, helt klart. X2 bör dock räcka gott här, Napoli har gått starkt här i Serie A under dem senaste veckorna.

8. Lazio – Sassuolo, 1

Först säkrade de sin andra raka seger i Serie A för första gången den här säsongen, och sedan slog de AS Roma i Romderbyt med hela 3-0. Det var i den senaste ligaomgången, Lazio har tagit sig i kragen och därför tror vi även de ser till att säkra sin fjärde raka seger mot Sassuolo – ett Sassuolo som dessutom haft det jobbigt på slutet.

9. Atletico Madrid – Valencia, 1X

Vi testar att ta med det mittersta tecknet här eftersom att Valencia tenderar att vakna till liv i samband med dessa typ av matcher, även fastän vi tror betydligt mer på Atletico i nuläget. De är det bättre laget och därför ska även ettan klickas in först, men som sagt, vi testar krysset till 15% – en eventuell kupongrensare!

10. Celta Vigo – Eibar, 1X

Celta Vigo har tappat farten helt efter en fantastisk period för ett par veckor sedan, Coudet behöver få tillbaka glöden igen annars riskerar Celta att hamna efter ordentligt. Och mot ett formsvagt Eibar ska Celta ha goda chanser, så är det bara – därför faller valet på 1X. Det blir inget nytt nederlag för Coudets mannar.

11. Rennes – Lille, 1X2

Vidöppen tillställning då både Rennes och Lille är inne i en positiv period. De förstnämnda placerar sig sexa i tabellen, bara fyra poäng ifrån en Champions League-plats och är dessutom obesegrade sedan en bra tid tillbaka. Lille finner vi samtidigt på en delad förstaplats, tillsammans med PSG men de är klart bättre på hemmaplan (just nu det bästa laget i Ligue 1). Vår slutsats? En helgardering.

12. Hoffenheim – Köln, 1X

Två halvsorgliga gäng som drabbar samman här under söndagen, dessa två klubbar blandar och ger väldigt mycket och är direkt opålitliga. Det bekräftar tabellen men även formen hos dem båda lagen och därför går vi helt enkelt på hemmaplansfördelen, samt tabellen – 1X!

13. Feyenoord – AZ Alkmaar, 1

Det skiljer bara ett poäng Feyenoord och AZ Alkmaar åt i tabellen efter 17 spelade omgångar, Feyenoord agerar tabellfyra samtidigt som AZ agerar tabellfemma. Så vi räknar med att få se en tät kamp, men i slutändan så tror vi ändå hemmaplansfördelen blir avgörande, farten är dessutom bättre hos Feyenoord i dagsläget – de kliver in här med fem segrar på dem sju senaste matcherna. Vi testar spiken – i ett större system ska egentligen alla tecken med, minst två i alla fall.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming