speltips_skribent

Speltips Sassuolo – Parma 17/1: Gästerna helt ur slag

Parma har förlorat fem raka matcher inför söndagens möte mot Sassuolo – räcker inte till här på Mapei Stadium.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NORDICBET!

Twitter Facebook

Serie A bjuder till i form av fem matcher under söndagen, där självklart alla blickar riktas mot toppmötet som går av stapeln senare under kvällen, det mellan Inter och Juventus i Milano. Men det finns andra heta spelalternativ i Serie A, där vi funnit ett intressant värde i mötet mellan Sassuolo och Parma.

Parma sjunker som en sten i vatten just nu och i nuläget är det bara att konstatera att man är seriens svagaste lag. Parma är alltså på god väg att åka ur Serie A, man agerar alltså nästjumbo med blott 12 poäng på kontot. De är dessutom det laget i serien som gjort allra minst mål, blott 13 stycken.

Som om det inte vore nog så är Parma seriens formsvagaste lag med fem raka förluster på kontot. På sin plats att även nämna här är det faktum att dem förlorat fyra av dessa fem matcher med fler än ett mål. Mer exakt ser resultatraden ut som följande ifall vi bara tar hänsyn till dessa fem matcher: 0-0-5, 1-14. Därför är det alltså ingen överdrift att påstå att Parma är helt ur slag. 

Sassuolo vinner

Annorlunda ser alltså läget ut hos Sassuolo. Förvisso en överraskande förlust mot Serie B-klubben SPAL här närmst, men faktum är att Sassuolo inte prioriterar cupspelet, utan går all in för att plocka en Europa-plats här i Serie A.

Och man är trots allt på god väg, Sassuolo infinner sig bara två poäng från en sjätteplats i tabellen, och trots att man förlorade mot Juventus senast, så stod man för en riktigt fin insats i Turin. Man lirade med en man mindre i över 45 minuter men orsakade väldigt stora problem för Juve. Det tycker vi egentligen säger allt om status på Sassuolo. Den insatsen tar man med sig in här.

Drömmotstånd på alla sätt och vis för Sassuolo i den här omgången, och därför räknar vi med att man gör jobbet och vinner på söndag. Ingenting stämmer uppenbarligen hos detta Parma och det vore därför en stor överraskning ifall man lyckades få med sig poäng härifrån. Med det sagt så klickar vi in Sassuolo som vinnare här, och gör det till godkända 1.66 gånger insatsen hos spelbolaget NordicBet. 2-0?

 RYGGA DITT SPEL HOS NORDICBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

No Account Bet: 100 kronor i bonus

Sätt in 100 kr hos No Account Bet – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.66
Bolag: NordicBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: