speltips_skribent

Speltips Liverpool – Manchester United 17/1: Seriefinal i Premier League

Speltips och odds inför söndagens supermöte mellan Liverpool och Manchester United den 17 januari. Matchstart: 17:30!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE!

Twitter Facebook

Att söndagens möte mellan Liverpool och Manchester United är det mest spännande mellan dessa två lag på väldigt lång tid är absolut ingen överdrift att påstå, och det mest sorgliga är ju givetvis att Anfield kommer att eka tomt, men! Underhållande lär det bli, oavsett.

Manchester United toppar som bekant Premier League-tabellen, tre poäng före Liverpool och fyra poäng före Manchester City, som har en match mindre spelad. Därför är det livsviktigt för Solskjaer att undvika ett nederlag på söndag, krysset är därför säkerligen ett utfall norrmannen hade varit nöjd med här. Vi kan inte se det på ett annat vis.

För Klopps del handlar det dock om att vinna, visst en förlust innebär att man halkar efter ordentligt, men det är onekligen nu som Liverpool som bevisa att de är Englands bästa fotbollslag, och det gör man alltså inte genom att spela oavgjort här på Anfield.

Vi utgår därför ifrån att Liverpool, som alltid egentligen, entrar banan med en hög intensitet, det gäller dock att se upp för Uniteds omställningar, och lite det tror vi även blir nyckeln för Liverpools del, får man ordning på den biten (balansen) så kommer man högst troligt även att vinna matchen. Det är åtminstone vår fasta övertygelse.

Thiago avgörande

Thiago är som bekant skadefri igen efter en längre period utanför banan, det har han varit i ett par matcher nu och det är därför nu läge att steppa upp ordentligt. I en seriefinal. Mot Manchester United. Och det råder inga som helst tvivel om att den här mannen kan visa sig vara avgörande för utfallet här på Anfield, har han en bra match tror vi det mesta faktiskt är vunnet för Liverpools del.

Nu spelar förvisso Fernandes, som dessutom varit bättre, för Manchester United, bara det en detalj som talar för United, men vi tycker trots allt inte att han har lika bra spelare runt sig som just Thiago. All respekt för Rashford och Cavani, men har Salah, Mane och Firmino en bra dag på jobbet så ska bara Liverpool vinna den här matchen.

Jämför vi trupperna på det här viset så kommer vi inte ifrån att Liverpool är bättre, och känslan säger att de kommer att tända till ordentligt här.

Jota, Keïta, Tsimikas, Gomez och Van Dijk missar matchen för Liverpools del. Manchester United har bara Jones borta samtidigt som Martial är ett frågetecken. Inga spelare är avstängda.

Och när en Liverpool-vinst betalar dubbla degen här på Anfield så är det onekligen svårt att låta bli en investering, vi kommer därför att syna den raka ettan till exakt dubbla degen hos spelbolaget Snabbare. Vi tror alltså fortfarande stenhårt på detta Liverpool, trots ett par missräknar och tunga skador. 2-1?

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.00
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: