speltips_skribent

Speltips Sheffield United – Tottenham 17/1: Inget målkalas på Bramall Lane

Allt talar för att vi får bevittna en tät tillställning när Sheffield United och Tottenham drabbar samman. Underspelet intressant.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON!

Twitter Facebook

Söndagens första möte här i Premier League, som självklart hamnar i skuggan av supermatchen mellan Liverpool och Manchester United som går av stapeln 17:30. Det betyder dock inte att mötet mellan Sheffield och Tottenham är ointressant, utan även här står väldigt viktiga poäng på spel för Mourinho efter poängtappet mot Fulham senast. Sheffield har dessutom segervittring i och med vinsten över Newcastle – alltså en väldigt spännande drabbning här på Bramall Lane.

Och vi kommer alltså att låta bli att investera i 1×2-marknaden då Tottenham uppenbarligen har stora problem med att bibehålla en ledning, vi tror heller inte Sheffield mäktar med en trea utan räknar istället med att vi får bevittna en tät och målsnål kamp här i Sheffield.

För trots att Sheffield bara mäktat med att plocka fem poäng så här långt in på säsongen 20/21, så är det på sin plats att konstatera att defensiven håller en tillräckligt bra nivå för att husera i Premier League. Så är det trots allt, Sheffield har alltså noterats för 15(!) förluster men bara släppt in 29 mål så här långt, det sticker helt klart ut och det är snarare offensiven som är den stora anledningen till att man inte vinner matcher som står och väger.

Blott 9 mål framåt har det alltså blivit, och här mot Tottenham så kommer givetvis fokus ligga på defensiven, och när den väl gör detta så tenderar Sheffield att sätta sin egna prägel på matcher. Därför tror vi även Tottenham upplever problem i sista tredjedelen.

Inte mer än två mål

Tittar vi närmre på Sheffield Uniteds senaste matcher här i Premier League så kan vi alltså konstatera att de bjudit på mindre än tre mål, i fem raka omgångar – 1-0, 2-0, 1-0, 0-1 & 1-1. Det är siffror som talar sitt tydliga språk, Sheffield är allt som oftast med i matchen men lider alltså av ett alldeles för svagt målskytte.

Vi konstaterar samtidigt att även Tottenham bjudit på betydligt målsnålare matcher här under dem senaste veckorna, för faktum är att de fixat linan på under 2.5 mål, i 7 av sina 11 senaste matcher – sett till alla tävlingar. Vi tycker även deras insats mot Fulham senast väckte en del frågetecken, är inte Son och Kane på topp så lider offensiven oerhört mycket, och något säger oss att ett destruktivt-spelade Sheffield kan strypa en stor del av deras kreativitet.

Vi kommer därför att just klicka in under 2.5 mål i matchen här, och gör alltså detta till godkända 1.77 gånger smeten hos spelbolaget Betsson. Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål i matchen
Odds: 1.77
Bolag: Betsson (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: