speltips_skribent

Speltips Real Sociedad – Cadiz 7/2: Odds från La Liga

Real Sociedad har noterats för fyra raka poängtapp inför söndagens möte mot Cadiz. Gäller att vinna nu, annars kan man bli av med sjätteplatsen.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS HAJPER!

Twitter Facebook

Tiden håller på att ta slut för detta Real Sociedad, det är minst sagt fascinerande hur de gick från att se så där självklara ut under inledningen, till att just nu bara ha vunnit 1 av sina 11 senaste matcher här i La Liga. Att de fortsatt placerar sig sexa i den här tabellen är bara en bekräftelse på hur bra man faktiskt var under hösten.

Och just den kvalitén tror vi alltså Real Sociedad kan komma att plocka fram igen, egentligen när som helst. För Real Sociedad är ett bra lag, håller sig bara deras spelare friska så räknar vi med att man börjar vinna fotbollsmatcher igen. Man har helt enkelt inte samma bredd som andra klubbar, även fastän det finns flera fina unga spelare i truppen.

Turligt nog för Real Sociedad del så ställs man nu mot ett formsvagt motstånd i Cadiz, så möjligtvis kan man här bryta den negativa trenden, för det finns trots allt mycket som talar för att man gör det.

Cadiz är sämre

Nykomlingen Cadiz tog som bekant La Liga med storm under dem första omgångarna, de besegrade exempelvis Real Madrid i den sjätte omgången och väl där och då, stod man ändå på tre segrar. Ett mycket fint resultat för en nykomling, trots allt.

Cadiz har även hunnit besegra Barcelona den här säsongen, det var dock under den perioden där Cadiz faktiskt var ett farligt motstånd, under hösten där, inför julen. Men sedan dess har man tappat ordentligt med fart alltså, väntat trots allt, det måste man ändå konstatera eftersom att nykomlingar tenderar att inleda piggt, för att sedan återgå till verkligheten. Och just detta har Cadiz alltså gjort.

Cadiz kommer nu närmst från två raka förluster här i ligaspelet, förvisso mot tufft motstånd i Atletico (2-4) och Sevilla (3-0), men innan dess tappade man även poäng mot Levante på hemmaplan. Dessutom så släppte man in två mål i den matchen, och just defensiven har varit ett orosmoment i Cadiz-lägret här på slutet, de har alltså släppt in 12 mål på deras 4 senaste matcher och därför är vi övertygade om att Real Sociedad kommer att få sina chanser här.

Har Real Sociedad en bra dag på jobbet så vinner de den här matchen relativt komfortabelt, vi testar därför en slant på Real Sociedad (-1 asian handicap) till fina 1.89 gånger insatsen hos spelbolaget Hajper.

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 100 KR VID INLOGG!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1.89
Bolag: Hajper (100 kr – ingen insättning krävs)
Spelstopp: 14:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: