speltips_skribent

Speltips Tottenham – West Bromwich 7/2: Dags att studsa tillbaka

Det är ett pressat Tottenham som ställs mot West Bromwich på söndag, tre pinnar är ett måste här – annars ryker väl Mourinho?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Oj vad Tottenham såg bleka ut på Tottenham Hotspur Stadium när Chelsea tittade förbi i veckan. Att Harry Kane är borta är en sak, självklart är det ett försvagat Tottenham utan honom på banan, men att Tottenham ska vara så idéfattiga och direkt svaga, hade vi inte räknat med för ett par veckor sedan.

Vi kommer längre inte ifrån att det saknas en struktur i detta Tottenham, det är så tydligt att det nästintill är löjligt, hur kan Mourinho inte lyckas bättre med den här truppen, det är en fråga vi ställs oss i princip efter varje insats. Och inte konstigt är det att man tappar poäng när man presterar så pass dåligt, numera är alltså tre raka förluster ett faktum för Tottenham och pressen på Mourinho och laget blir bara större och större.

Det ska därför bli superintressant att se hur Tottenham nu handskas med ett motstånd av West Bromwichs kaliber. Man har som sagt haft problem med det egna spelet där det helt enkelt inte funnits kreativitet nog, men här ska man väl ändå kunna få fart på grejerna? Det är åtminstone ett direkt krav att man vinner den här matchen, annars lär Mourinho lämna Tottenham – och detta kanske redan på söndag.

Tar sig i kragen?

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så kommer vi inte ifrån det faktum att West Bromwich är av kategorin ett drömmotstånd. Vi finner de först på en 19:e plats i tabellen, med blott 12 poäng på kontot. Addera därtill att de bara samlat på sig ett ynka poäng, på dem fyra senaste omgångarna i Premier League.

Utöver det så kan vi även konstatera att West Bromwich är det laget i PL som släppt in allra flest mål, otroliga 52(!) stycken – näst sämst är alltså Leeds på 38 insläppta.

Katastrofala siffror, oavsett var man tittar när det kommer till West Brom alltså, vi har därför väldigt, väldigt svårt att se att Tottenham ska misslyckas med att vinna den här matchen. Det är möjligtvis inte mycket som stämmer just nu men det är mer som inte stämmer hos West Brom, och så enkelt är det – det är skillnaden.

Vi klickar därför in den raka ettan till godkända 1.51 gånger degen hos spelbolaget CampoBet – lås upp deras välkomstbonus här nedanför! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.51
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 13:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: