speltips_skribent

Speltips Wolverhampton – Leicester 7/2: Odds tips till 2.10x

Speltips och odds inför mötet mellan Wolverhampton och Leicester den 7 februari. Matchstart: 15:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Wolverhampton hade noterats för åtta raka poängtapp här i Premier League inför den senaste ligaomgången, och mer exakt inför mötet mot Arsenal. Väl i den matchen hamnade man i underläge igen men lyckades som bekant vända matchen till slut, och detta efter en minst sagt tveksam utvisning på Luiz i den 45:e matchminuten. Tur för Wolves, otur för Arsenal, så sammanfattar vi det utfallet.

För vi kan inte påstå att insatsen mot Arsenal var ett steg i rätt riktning, resultatet ja, tre poäng säkrades och det var egentligen det viktigaste för Wolves del, men faktum är att man såg riktigt bleka ut inledningsvis, och Arsenal ledningsmål var därför också välförtjänt. Arsenal hade dessutom gjort ett mål tidigare men det blev bortdömt för offside – och de hade även ett skott i stolpen en minut in i matchen.

Så vi är med andra ord inte alls imponerade av detta Wolves, deras resultatrad talar egentligen sitt tydliga språk. Wolves har bara vunnit 7 av sina 22 matcher den här säsongen samtidigt som man alltså förlorat hela 10 matcher – dessutom har man -8 i målskillnadskolumnen vilket även det säger allt.

Bra chans för Leicester

Leicester kan glädjas av det faktum att man får tillbaka Jamie Vardy till den här matchen, en oerhört viktig nyhet som givetvis boostar Leciester segerchanser här på Molineux Ground.

Och formen är även den ändå bra i Leicester-lägret, det råder åtminstone inga som helst tvivel om att man är det bättre laget av dessa två. Vi finner trots allt Leicester på en tredjeplats i tabellen, bara två poäng efter United och ytterligare tre poäng efter Man City. Liverpool har man två poäng efter sig.

Även viktigt för Leicester att man direkt studsade tillbaka efter förlusten mot Leeds, ett styrkebesked ändå, att samla sig efter en förlust och besegra Fulham komfortabelt på bortaplan med 2-0, utan sin största stjärna i Vardy. Det tycker vi är ett kvitto på att Leicester är att räkna med och därför tror vi även de ser till att göra jobbet här på söndag.

Den raka tvåan blir alltså vårt speltips härifrån, klickas in till finfina 2.10 gånger degen hos spelbolaget Betfair. 1-2? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.10
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: