speltips_skribent

Speltips Real Sociedad – Athletic Bilbao 7/4: De ställs mot varandra – igen

Real Sociedad och Athletic Bilbao ställdes mot varandra så sent som i lördags, den matchen vann Sociedad – vinner igen på onsdagskvällen?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS INTERWETTEN!

Twitter Facebook

Real Sociedad säkrade sin första titel på 34 år i lördags när de besegrade Athletic Bilbao i Copa del Rey-finalen med 1-0 i Sevilla. En otrolig bedrift och givetvis väldigt kul för Isak att vara på plats i klubben när det väl skedde (han lirade 89 minuter), och det vore inte allt för överraskande ifall Sociedad nu växlade upp ordentligt – Europa-platser i fokus inför slutspurten!

Ett självförtroende-fyllt Sociedad är alltså vad vi har framför oss här på onsdagskvällen, förvisso storfölust mot FC Barcelona inför landslagsuppehållet, men samtidigt är vi övertygade om att man lagt den insatsen bakom sig, nu är det ett Sociedad, som säkrat ett cupguld, som kliver in här – och det är en stor skillnad.

Och trepoängaren är onekligen vad Sociedad kommer att gå för här, Villarreal har växlat upp ordentligt och tagit över sjätteplatsen, men har fortfarande matchen mer spelad, det har även Real Betis, vilket betyder att Sociedad fortsatt har en femteplats i sina egna händer. Därför är det alltså bara tre pinnar som gäller här, och i vår värld är man det klart bättre laget just nu – Bilbao har inte alls kommit igång!

3 segrar på dem 11 senaste

Precis som underrubriken antyder så övertygar inte alls Athletic Bilbaos siffror från dem senaste veckorna. Blott 3 segrar har man noterats för på dem 11 senaste matcherna, sett till alla tävlingar. Det är direkt svagt, och ett tydligt kvitto på att man saknar kvalité i offensiven – trots att Inaki Williams och Raul Garcia jobbar ihop där fram.

För faktum är att Bilbao gör alldeles för få mål, defensiven vet vi håller en bra kvalité men Bilbao har väldigt svårt att avgöra fotbollsmatcher som står och väger. Man blev alltså nollade här senast i finalen, gjorde ett mål mot Eibar och blev nollade mot Celta Vigo i matchen innan det. Det håller helt enkelt inte och just offensiven, tror vi fäller avgörandet för utfallet på onsdag.

Vi klickar därför in Real Sociedad som vinnare i matchen och gör detta till finfina 2.20 gånger degen hos spelbolaget Interwetten – som har högst odds på marknaden! ↓

RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – HÖGSTA ODDSEN!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.20
Bolag: Interwetten (Spela på dem högsta oddsen)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: