speltips_skribent

Speltips Real Madrid – Liverpool 6/4: Kvartsfinal i Champions League!

Speltips, odds och allt inför tisdagens möte mellan Real Madrid och Liverpool den 6 april. Matchstart: 21:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS INTERWETTEN!

Twitter Facebook

Kvartsfinaler i Champions League! Det börjar onekligen dra ihop sig när det nu bara återstår åtta lag i tävlingen, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Borussia Dortmund, PSG, Bayern München, Chelsea och Porto. Ett av dessa lag kommer att vinna Champions League säsongen 20/21 och ja, allt är i princip möjligt här framöver, det känns vidöppet och väldigt spännande. Välkommen tillbaka, UEFA Champions League.

Och vi slängs alltså direkt in i hetluften under tisdagen när Real Madrid och Liverpool drabbar samman i Madrid, ett väldigt spännande test för båda lagen.

Real Madrid och Liverpool har som bekant båda underpresterat kraftigt under säsongen 20/21, Liverpool infinner sig 25 poäng efter Manchester City i Premier League-tabellen och har ännu inte en fjärdeplats i sina egna händer, situationen är onekligen allvarlig för deras del, och givetvis har inte en klubb av Liverpools kaliber, råd att missa Champions League-spel säsongen 21/22.

Real Madrid riskerar i princip aldrig att missa Champions League i La Liga, men vi kommer inte ifrån att frågetecknen varit många, och att Real strugglat i ligaspelet, men även i Champions League. De har inte direkt imponerat den här säsongen och därför är det även för deras del, upp till bevis på tisdagen – vilket lag spänner musklerna här på Estadio Alfredo Di Stéfano?

Odds från Champions League

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så kommer vi inte ifrån att Real Madrid har ett väldigt tungt mittfält, i Casemiro, Kroos och Modric. Dessa tre grabbar har ett par Champions League-matcher i benen och dessutom ett par guld också, och det är inte helt fel att tro på att kampen, just kommer att avgöras på mittfältet. Det är åtminstone vad vi tror inför den här tisdagskvällen.

Real Madrid har vid ett flertal tillfällen tydligt demonstrerat hur viktigt det är att ha spelat dem här matcherna tidigare, för trots att allting såg väldigt mörkt ut i gruppspelet, så steppade man upp ordentligt när allvaret väl var framme, och Real tog tydligt tak i taktpinnen när man både gästade Inter, men även när Inter kom på besök till Madrid. Man växlade helt enkelt upp och spelade med ett lugn som tydligt skriker erfarenhet, och just det tror vi kommer att bli avgörande för utfallet på tisdag.

Både Real Madrid och Liverpool har som som sagt haft stora problem i år, men när det väl kommer till en enstaka match I Champions League, här i Madrid, så räknar vi med att Real Madrid har vinsten i sig. Detta trots att Ramos inte finns med. Vi räknar helt enkelt med att Kabak och Phillips inte pallar stå emot här, och därför kommer vi att välja Real Madrids sida på tisdag.

Den raka ettan klickas in till godkända 1.80 gånger degen hos spelbolaget Interwetten. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – HÖGSTA ODDSEN!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.80
Bolag: Interwetten (Spela på dem högsta oddsen)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: