speltips_skribent

Speltips Manchester City – Dortmund 6/4: Given favorit!

Manchester City krossar i princip allt i sin väg just nu, samtidigt som frågetecknen är många i bortalägret – resulterar i en komfortabel hemmaseger?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Att Manchester City, just nu är världens bästa klubblag skriver säkerligen de flesta under på, för trots att de bara spelar fotboll i Premier League, och alltså inte ställs mot lag som Bayern, PSG eller Real Madrid, så går det inte att blunda för deras fantastiska siffror från säsongen 20/21 – de är i princip utomjordiskt bra just nu!

Peps lagbygge har i princip krossat allt i sin väg under säsongen 20/21, både i Premier League och i Champions League och därför går det heller inte annat, än att tro på att de även vinner Champions League den här säsongen. Är det någon gång de ska göra det, så är det onekligen nu.

Det är trots allt bara åtta lag som återstår i Champions League just nu, tar City sig vidare från det här dubbelmötet, så har vi fyra lag kvar och då är dessutom lag som Real Madrid eller Liverpool out, men även PSG eller Bayern. Det ökar givetvis Citys chanser, och speciellt när de nu dessutom lottats mot ett väldigt formsvagt Borussia Dortmund.

Dortmund räcker inte till

Det går längre inte att blunda för att Borussia Dortmund inte alls är det lagbygget man på förhand hade trott de skulle bli, inför säsongen 20/21. För trots spelare som Håland, Reus, Sancho och Hazard så har man helt enkelt inte fått det att fungera, och givetvis är det Terzic som bär ansvaret för det här.

Det är nästintill smått otroligt hur svagt detta Dortmund faktiskt gått under säsongen 20/21, man väntar på en effekt från deras sida, och har tron om att den i princip kan komma när som helst, men den har uppenbarligen uteblivit, och allting talar för att det fortsätter att se likadant ut, under Terzic styre. Dortmund föll här närmst mot Eintracht Frankfurt i en nyckelmatch, på hemmaplan. Det tycker vi säger allt, de har inte skallen till att utmana om dem stora titlarna. Att Borussia Dortmund infinner sig först på en femteplats i tabellen, 27 omgångar in i Bundesliga säger väl även det något? De ska helt enkelt inte räcka till här på Etihad Stadium.

Med det sagt så klickar vi in Manchester City som vinnare i den här matchen och gör detta på asianmarknaden. City (-1.5 asian handicap) synas till finfina 2.01 gånger insatsen hos spelbolaget SpeedyBet. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.01
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: