speltips_skribent

Speltips Barcelona – Real Valladolid 5/4: Inget snack om saken

FC Barcelona är inne i en fantastisk period och kommer därför också att städa undan Real Valladolid relativt tryggt på måndag. Kombinationsspel till 2.27 testas!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Trots alla skriverier kring FC Barcelona, och trots alla faktiska och verkliga problem som funnits i klubben under dem senaste åren, men främst den här säsongen så har åtminstone själva laget tagit sig i kragen och sett till alla vända på säsongen 20/21. För det får man trots allt konstatera, trots urtåget ur Champions League. 

FC Barcelona är som sagt inne i en fantastisk period just nu, de har noterats för 12 segrar på dem 13 senaste omgångarna i La Liga och är dessutom obesegrade under den aktuella perioden. Det är ett otroligt facit, minst sagt och därför är det heller inte så konstigt att just nu även har en andraplats i sina egna händer, samtidigt som de bara har fyra pinnar upp till Atletico Madrid. 

Och i vår värld är därför också FC Barcelona störst favoriter till att vinna ett ligaguld säsongen 20/21, Atletico Madrid har som bekant tappat rejält med fart under den senaste perioden och har bara vunnit tre av sina nio senaste matcher, sett till alla tävlingar. Man är inte alls lika effektiva framåt och påminner snarare om det Atletico från i fjol, ett Atletico som hade väldigt svårt att avgöra fotbollsmatcher. Det har alltså inte Barcelona, vilket får oss att tro på att de kan hinna ikapp framöver.

Städar undan Valladolid

Hade FC Barcelona och Real Valladolid ställts mot varandra för ungefär två veckor sedan, inför landslagsuppehållet så hade det inte varit något snack om saken, då tror vi Barcelona hade städat undan Valladolid väldigt enkelt, med stora siffror på resultattavlan.

Nu har dock spelarna matchats hårt under dem senaste veckorna, och vi har även fått se många skrällar runt omkring i Europa den här helgen, där storklubbarna haft stora svårigheter med att växla upp. Det måste vi vara förberedda på, att även ett formstarkt FC Barcelona kan stöta på lite problem med att få upp tempot i måndagens möte. Valladolid trivs dessutom alldeles utmärkt med att spela försvarsspel, det är ett starkt och organiserat kollektiv Sergio förfogar över. Därför tror vi heller inte att Barcelona sticker iväg.

Vi kommer därför att klicka in ett kombinationsspel här och mer exakt är det alltså, Barcelona som vinnare i matchen, plus under 3.5 mål. Känslan säger 2-0, eller 3-0. Vi klickar in spelet till mycket fina 2.27 gånger degen hos spelbolaget SpeedyBet. Lycka till! 

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.27
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: