speltips_skribent

Speltips Everton – Crystal Palace 5/4: Odds från Premier League

Speltips, odds och allt inför måndagens möte mellan Everton och Crystal Palace den 5 april. Matchstart: 19:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS INTERWETTEN!

Twitter Facebook

Vi ska sätta punkt för omgång 30 här i Premier League under måndagen, vilket som bekant betyder att vi närmar oss slutet på säsongen 20/21. Det börjar onekligen dra ihop sig, och främst för Everton som trots allt jagar Europa-plats, och i allra högsta grad har den inom räckhåll. Annorlunda ser det ut för Crystal Palace som infinner sig i ingenmansland.

Vi finner Everton mer exakt på en åttondeplats i tabellen med tre pinnar upp till West Ham och Liverpool, dock står Everton på matchen mindre spelad vilket direkt betyder att man fortfarande har en Europa-plats i sina egna händer. Och det är absolut inte varje år läget ser så här positivt ut för Everton när vi kliver in i omgång 30, visst har de varit upp och ner den här säsongen också, men det hela kan fortfarande resultera i något stort för klubben, och så länge den möjligheten finns så räknar vi med att få se ett piggt Everton framöver.

Crystal Palace å andra sidan infinner sig på en 12:e plats i tabellen, 11 poäng från nedflyttningsstrecket och 12 poäng från sjätteplatsen, alltså är ingenmansland en verklighet för Crystal Palace, vilket per automatik bör tala för en trygg hemmaseger i den här matchen. Nu är Evertons siffror på Goodison Park möjligtvis inte allt för imponerande, men landslagsuppehållet är alltid lite av en nystart och därför räknar vi med att Everton kliver ut starkt här. 

Oddset måste testas

Positivt för Everton, inför måndagens möte är det faktum att de får tillbaka James Rodriguez från skada, det tror vi kan visa sig vara direkt avgörande inför dem avslutande omgångarna framöver. Lyckas James, samt lirare som Richarlison och Calvert-Lewin hålla sig skadefri, så bör väl ändå Everton anses vara favoriter till att plocka den där åtråvärda sjätteplatsen?

Det är åtminstone så vi ser på avslutningen här i Premier League, Everton kommer högst troligt inte ha allt för mycket att säga till om när det kommer till att utmana Liverpool eller Chelsea, men ett West Ham bör man kunna ta sig förbi. Och första steget till det är att besegra Crystal Palace här på Goodison Park. Så enkelt är det, och det är trots allt en generös uppgift man har framför sig.

Vi klickar därför in Everton som vinnare i matchen och gör detta till godkända 1.80 gånger degen hos spelbolaget Interwetten. Stort lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – HÖGSTA ODDSEN!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.80
Bolag: Interwetten (Spela på dem högsta oddsen)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: