europatipset tips

Europatipset 4/4: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag, vecka 13. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till varje match. JACKPOT!

För dagens bästa speltips och rekar – gå till startsidan!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 13, med en jackpot på ca 5,5 miljoner kronor – där ligafotbollen som bekant gör entré igen! Underbart! Vi bjuds på ett flertal spännande matcher, från Premier League, La Liga, Bundesliga och Ligue 1. Och med det sagt så är det väl egentligen bara att sparka igång analysen, stor analys och spelförslag finner ni i vanlig ordning precis här nedanför! Lycka till.

stor analys europatipset

 TILL EUROPATIPSET!

1. Manchester United – Brighton, 1

Manchester United är ett par snäpp vassare än Brighton och vi har därför väldigt svårt att se att de ska tappa poäng mot Potters mannar här på Old Trafford. Klasskillnad. Spik!

2. Newcastle – Tottenham, 1 2

Vi utgår från att Tottenham gör jobbet mot Newcastle men som bekant går inte Mourinhos mannar att lita på till 100, utan de har onekligen en förlust mot Newcastle på bortaplan i sig. Vi utnyttjar värdet och klickar in gaffeln – heja Newcastle!

3. Aston Villa – Fulham, 1X2

I princip omöjligt att välja sida här i och med formläget, samt landslagsuppehållet. Vidöppet, och därför är onekligen en helgardering på sin plats. 1X känns inte alls tryggt, heller inte 1 2 eller X2. Alla tecken! 

4. Elche – Real Betis, 2

Det är en liten chansning att spika Real Betis borta mot Elche, men det finns onekligen anledningar till det, Real Betis är riktigt bra just nu och är även, i grund och botten det bättre laget. Tabellsexa av en anledning, trots allt. Vi sparar på våra tecken!

5. Cadiz – Valencia, 1X

Valencia har vaknat till liv en aning men det är främst på Mestalla som de får med sig positiva resultat, här på bortaplan har det sett väldigt annorlunda ut och vi konstaterar; Valencia har bara vunnit 2 av 14 bortamatcher säsongen 20/21. Cadiz är samtidigt ett tufft gäng att möta, därför lutar det åt deras håll här. 1X testas!

6. Sevilla – Atletico Madrid, X2

Atletico Madrid är alltid tuffa att bryta ner och extra försiktiga är de givetvis nu när de har en förstaplats intakt. Vi räknar därför med att defensiven sitter och att Sevilla får det jobbigt, trots spel på hemmaplan. Vi är dessutom väl medvetna om hur Sevilla gått i februari och mars månad, de har inte alls gått bra. X2 testas!

7. Stuttgart – Werder Bremen, 1X

Många täta och ovissa fighter i Bundesliga under söndagen, Stuttgart – Werder Bremen är en av dem matcherna. Vi väljer dock Stuttgarts sida och gör detta på grund av deras goda form, de föll förvisso mot Bayern senast men gick väldigt starkt innan dess. Luktar kryss, men hemmaplansfördelen får oss att till slut även välja ettan.

8. Union Berlin – Hertha Berlin, 1X

Väldigt svårt här också, Union Berlin har överraskat positivt säsongen 20/21 men hade en tuff period i mars månad, de släppte dessutom in hela fem mål mot Eintracht Frankfurt inför landslagsuppehållet. Hertha är dock inte bättre, förvisso har de två segrar på dem tre senaste omgångarna men dem treorna har inkasserats på hemmaplan – på bortaplan har man förlorat 7 av 13 matcher. 1X!

9. Bordeaux – Strasbourg, X2

Vi går emot favoriten Bordeaux och gör detta eftersom att de inte alls gått bra här på slutet, förlusterna har till och med haglat in under dem senaste veckorna och därför bör Strasbourg ha goda poängmöjligheter. De plockade poäng mot både Monaco och Lille i mars månad och bör därför även kunna stå emot Bordeaux. Vi testar X2 – fint värde!

10. Lorient – Brest, 1X

Inga lätta matcher i Ligue 1 den här söndagen, Lorient och Brest är inte direkt gäng man kan lita på utan huserar långt ner i tabellen av en anledning. Men till slut är det hemmaplansfördelen som får oss att klicka in 1X, Lorient har bara förlorat en fotbollsmatch på hemmaplan sedan i början på januari månad. Minst kryss!

11. Nantes – Nice, 2

Ytterligare en liten chansning, lite som Real Betis i match nummer 4. Nice har gått starkt på slutet och bör kunna besegra Nantes trots spel på bortaplan. Det är en tuff kupong, minst sagt och därför behövs tecken på andra platser!

12. Nimes – Saint Etienne, 1X

Det var i princip klart att Nimes skulle spela i Ligue 2 för ett par veckor sedan när de radade upp storförlust efter storförlust, men de har – på alla sätt och vis – vaknat till liv och går faktiskt starkt just nu – besegrade Lille på på bortaplan inför landslagsuppehållet bland annat. 1X känns därför bra här!

13. Reims – Rennes, 1

Reims är obesegrade i sex raka matcher och har dessutom noterats för sju poäng, av nio möjliga på dem tre senaste omgångarna. Då har man bland annat ställts mot Lyon. Därför testar vi spiken i match nummer 13 – Rennes har bara vunnit en match på bortaplan sedan i januari månad. 

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming