speltips_skribent

Speltips Inter – Sassuolo 7/4: Hemmalaget fortsätter tuffa på

Nio raka segrar i Serie A, samt åtta poäng ner till närmsta motstånd, dessutom med matchen mindre spelad – Inter komma att vinna Serie A säsongen 20/21!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Oj vad säkra detta Inter ser ut i dagsläget, för även fastän inte spelet alltid stämmer och vissa spelare har en dålig dag, så ser Inter fortfarande till att vinna fotbollsmatcher och gör det verkligen som en mästare, via uddamålssegrar samt med hållna nollor – just nu finns det inget lag i den här serien som är bättre!

Tittar vi närmre på hur det ser ut för Inter inför slutspurten så kan vi som sagt konstatera att man har åtta poäng ner till närmsta motstånd, i AC Milan, 10 poäng ner till Atalanta och 12 poäng ner till Juve. Då är dessutom både Milan och Juve inne i en väldigt svag period, samtidigt som Inter alltså jagar sin 10:e raka seger här i Serie A – det är väl redan klart det här?

Men så länge dem andra lagen, i teorin har en möjlighet så räknar vi givetvis med att Inter gör jobbet framöver, vi har väldigt svårt att se att de ska slappna av här framöver. Annorlunda hade det onekligen sett ut ifall Inter var kvar i Champions League, men faktum är att de enbart har Serie A att fokusera på framöver – och alltså inte ens Coppa Italia. Därför kommer de givetvis att forma starkaste möjliga lag här på onsdagskvällen.

Vinner tryggt – igen

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så har vi väldigt svårt att se att Sassuolo ska kunna få omkull Inter här i Milano. Sassuolo har som bekant en intressant höjd och kan givetvis ställa till det för vilket lag som helst, men formen är allt annat än bra just nu. Faktum är att Sassuolo bara vunnit 2 av sina 13 senaste matcher, sett till alla tävlingar och då ska man helt enkelt inte räcka till mot ett Inter som jagar guld.

Inter har dessutom gått väldigt starkt på hemmaplan den här säsongen, 11 segrar står man på efter 13 spelade matcher och addera därtill en målskillnad som lyder 36-14. Oerhört stabila alltså, och därför väljer vi även att testa ett odds på asianmarknaden här.

Inter (-1 asian handicap) betalar finfina 1.83 gånger insatsen hos spelbolaget 888sport och är helt klart värd en slant i vår värld, insatsen tillbaka vid en uddamålsseger känns riktigt bra. 2-0? Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1.83
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: