speltips_skribent

Speltips Juventus – Napoli 7/4: Sista chansen för Andrea Pirlo?

Onsdagens möte sägs vara Andrea Pirlos sista chans, måstematch och bara en trepoängare som räknas här – fixar Juventus det?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Att Andrea Pirlo är ordentligt ifrågasatt är inte alls någon överraskning, det sägs att han kommer att få lämna jobbet som huvudtränare i Juve ifall han förlorar den här matchen. Och inte konstigt är det, Juventus agerar tabellfyra och infinner sig samtidigt på lika många poäng som tabellfemman Napoli, när det nu bara återstår 10 omgångar att spela för. Addera därtill att Juve är ute ur Champions League efter ett dubbelmöte mot FC Porto, så ett ordentligt pressat Juventus är det som entrar onsdagens möte – och det är bara tre pinnar som gäller här.

Därför ska det bli väldigt spännande att se hur Juve reagerar här i Turin när ett väldigt formstarkt Napoli tittar förbi, Napoli har som bekant växlat upp ordentligt och är ute efter sin femte raka seger i Serie A. Dessutom har en sådan som Insigne sett väldigt bra ut, och trots en skakig insats senast, så blev det ändå en trepoängare mot Crotone – det är ett styrkebesked, speciellt eftersom att det var fjärde raka trean.

Onsdagen bjuder med andra ord till ordentligt, för det vore nästan fel att skriva att det här mötet går av stapeln i skuggan av Champions League, det här är en final, en måstematch och både Juve och Napoli kommer att gå för samtliga tre pinnar. Underhållning utlovas, det är åtminstone en sak som är säker.

Odds från Serie A

Trots att Juventus har gått trögt här på slutet så räknar vi faktiskt med dem i den här matchen. Och det är just hemmaplansfördelen som får oss att tro på Juve på onsdag, för faktum är att man gått riktigt starkt här i Turin, under hela säsongen 20/21.

Tittar vi närmre på Juves siffror, så kan vi konstatera att de vunnit 10 av 14 hemmamatcher den här säsongen, 29-10 i målskillnad dessutom, bara Inter är bättre med resultatraden 11-1-1. Så trots många misslyckade resultat i år, har Juve i princip alltid tagit sig i kragen här på hemmaplan och sett till att plocka poäng, bortsett från mötet mot Benevento senast. Möjligtvis kan den insatsen, och den mot Torino agera väckarklocka för hela laget.

Vi har väldigt svårt att se att Juve ska ramla ner till en femteplats i tabellen på onsdagskvällen, det vore katastrofalt för klubben, och därför räknar vi helt enkelt med att Juve växlar upp. Ronaldo behöver leda sitt lag till en trepoängare och vi räknar med att han också gör det, sen såg Napolis defensiv allt annat än bra ut mot Crotone. Presterar den på samma nivå här, vinner Juve till och med tryggt.

Därför klickar vi in Juve som vinnare och gör detta till fina 1.98 gånger insatsen hos spelbolaget No Account Bet.

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.98
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: