europatipset tips

Europatipset 7/4: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset onsdag, vecka 14. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till varje match.

För dagens bästa speltips och rekar – gå till startsidan!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 14, med Champions League-fotboll på kupongen! Och det börjar onekligen dra ihop sig i det absoluta finrummet då kvartsfinalerna rullar igång under tisdagen och onsdagen. Utöver det, fotboll från Serie A, La Liga och Europa League, bland annat – en otroligt fin rad den här veckan! Med det sagt så sparkar vi igång analysen, spelförslag och tips till alla 13 matcher, precis här nedanför! Lycka till. 

europatipset vecka 14

 TILL EUROPATIPSET!

1. Bayern München – PSG, 1

Ingen Robert Lewandowski vilket givetvis gör Bayerns offensiv betydligt sämre, men vi känner samtidigt till det här kollektivet sedan tidigare och har inte polacken möjligheten till att steppa fram, så tenderar en annan lirare göra detta. Mot Leipzig, här senast löste man tre pinnar på bortaplan, utan Lewy – och därför tror vi man gör exakt samma sak på Allianz Arena, trots att motståndet stavas PSG. Spik!

2. Porto – Chelsea, 1X2

Vidöppen tillställning i den här kvartsfinalen, Porto imponerande stort i dubbelmötet mot Juve och bevisade att de kan störa alla lag i den här tävlingen. Därför tar vi med alla tecken när Chelsea tittar förbi, ett Chelsea som dessutom åkte på en ordentlig smäll mot West Bromwich senast. 1X2!

3. Juventus – Napoli, 1X

Det finns många frågetecken hos detta Juve men här på hemmaplan har de allt som oftast gått att lita på, Juve har säkrat 10 segrar på 14 hemmamatcher i Serie A den här säsongen och bara förlorat två matcher, därför räknar vi med att de åtminstone plockar poäng här i Turin. Minst kryss, men absolut inte en förlust.

4. Inter – Sassuolo, 1

Inter kommer att vinna Serie A säsongen 20/21 och de är även det klart bästa laget i den här serien just nu, klasskillnad här i Milano och därför nöjer vi oss med ettan – Sassuolo har dessutom bara en seger på dem sex senaste omgångarna i seriespelet.

5. Real Sociedad – Athletic Bilbao, 1X

Real Sociedad och Athletic Bilbao ställdes mot varandra så sent som i lördags, då i Copa del Rey-finalen, en final Sociedad som bekant gick segrandes ur. Den här gången tror vi på samma utfall, Sociedad agerar trots allt hemmalag och har nu även med sig självförtroendet från i lördags. 1X bör räcka gott!

6. Beerschot – Charleroi, 1X

Det skiljer endast två poäng Beerschot och Charleroi åt i tabellen, och formkurvorna i respektive läger indikerar inte direkt att ett lag sticker ut som det bättre. Vi kommer därför helt enkelt att gå på hemmaplansfördelen här och nöjer oss med 1X, Beerschot har dessutom vunnit fler match under dem senaste veckorna.

7. Jahn Regensburg – Werder Bremen, 1 2

Werder Bremen mår inte alls bra just nu och därför är vi inte alls så säkra på att de löser ett avancemang från den här kvartsfinalen, förvisso ett motstånd från den lägre divisionen, men trots detta är det gaffeln vi klickar in här – vidöppen tillställning i vår bok!

8. Ajax – Roma, 1

Ajax är överlägsna i den holländska ligan den här säsongen och har som bekant även gjort det riktigt bra här ute i Europa, Ajax är dessutom numer en etablerad klubb i dessa sammanhang och vi anser de även vara bättre än Roma. Därför nöjer vi oss med ettan i match nummer 8 – Ajax vinner!

9. Arsenal – Slavia Prag, 1X

Slavia Prag har bevisat att de kan stå upp mot bra motstånd ute i Europa och i och med att status på Arsenal i princip alltid är oklar, så tycker vi det finns alla anledningar att ta med krysset här. 1-1 vore inte direkt ett mirakel och värdet är fantastiskt – vi testar!

10. Granada – Manchester United, X2

Granada har gjort en fantastisk resa i Europa League i år men dessvärre tar resan, högst troligt slut här när man ställs mot Manchester United i ett dubbelmöte. Klasskillnad, trots allt och Granada går dessutom riktigt svagt i La Liga just nu – föll mot Villarreal med 3-0 på hemmaplan senast. X2 räcker gott!

11. Dinamo Zagreb – Villarreal, X2

Villarreal har växlat upp under dem senaste veckorna och jagar faktiskt sin sjätte raka seger, sett till alla tävlingar här på torsdag. Dinamo Zagreb är dock ett stort hot, det kommer vi inte ifrån, de slog ut Tottenham och kan givetvis slå ut Villarreal då också, men vi väljer X2 – fantastisk period for Moreno och grabbarna just nu!

12. Aarhus – Randers, 1X

Hemmaplansfördelen blir avgörande för oss här i semifinalen i den danska cupen. Aarhus är knepiga här hemma, de har vunnit 7 av 11 hemmamatcher den här säsongen, och därför tror vi även de orsakar en del problem för Randers på torsdag. 1X räcker!

13. Midtjylland – Sönderjyske, 1

Midtjylland är fortfarande Danmarks bästa lag och toppar både tabellen i den inhemska serien, samt spelar semifinal mot Sönderjyske i cupen på torsdag. Vi räknar med att de vinner semifinalen här på hemmaplan och även att de till slut även vinner finalen. En klass för sig. Spik!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:29
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming