speltips_skribent

Speltips Porto – Chelsea 7/4: Vidöppen tillställning

FC Porto har alla anledningar att gå för det på onsdagskvällen – tuff uppgift för Tuchels omskakade Chelsea!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Chelsea fick inte alls bästa tänkbara uppladdning inför matchen mot Porto på onsdag, här senast i helgen. West Bromwich besegrade Chelsea med hela 5-2 till slut och trots en tidig utvisning på Silva, väcker givetvis en sådan insats alltid frågetecken. Är smekmånaden möjligtvis över för Tuchel? Högst troligt inte, men vi höjer i alla fall ett varningens finger för detta Porto på onsdag.

Alla som följt Champions League närmre under dem senaste åren är väl medvetna om att en kvartsfinal inte alls är något ovanligt för den portugisiska storklubben Porto. Så sent som under 2019 lirade man kvartsfinal i Champions League, och året innan det åttondelsfinal – även under 2017. Porto har med andra ord spelat slutspel i CL vid tre tillfällen på dem fyra senaste åren, det är mer än vad Chelsea trots allt lyckats med – mycket mer!

Därför räknar vi absolut inte bort FC Porto från den här kvartsfinalen, de slog som bekant ut självaste Juventus i åttondelsfinalen och då bör man onekligen vara kapabla till att besegra Chelsea, ett Chelsea som dessutom fick sig en ordentlig smäll senast – kan mycket väl betyda att man ser skakigare ut av den anledningen.

Vi räknar därför med att Porto går för det på onsdagskvällen, minst en balja behöver göras här i Sevilla för att läget ska se ljust ut inför returmötet nästa vecka – även den matchen går av stapeln i Sevilla, på Estadio Sanchez Pizjuan.

Odds från Champions League

Neutral plan tror vi kommer att innebära att vi får se två betydligt mer öppna fighter än vanligtvis, dvs. ifall matcherna hade spelats i Portugal och England. Det blir inte riktigt samma sak på neutral plan, där gästerna vanligtvis tar för sig betydligt mer. Det tror vi resulterar i en öppen matchbild, med målchanser åt båda håll.

Därför är vi alltså även inne på att både Porto och Chelsea lyckas sätta dit varsin balja på onsdagskvällen, drömläge för Chelsea att spela det första mötet här i Sevilla, trots allt. Målmarknaden är därför ett lockande alternativ här, och mer exakt är det alltså BLGM – Ja, vi är ute efter.

Målspelet betalar mycket fina 2.20 gånger insatsen och sett till omständigheterna, så måste det här oddset bara testas. Helt klart spelvärt ner till 2.00 i vår värld. Och det fina oddset finner ni hos spelbolaget SpeedyBet. 1-1?

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 2.20
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: