speltips_skribent

Speltips Bayern München – PSG 7/4: Fjolårets final i kvarten!

Bayern München var steget större än PSG i finalen 2020, och vi förväntar oss att man är det även på onsdag – de vinner på Allianz Arena.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Tung kvartsfinal vi har framför oss när fjolårets finalister gör upp i ett dubbelmöte! Bayern besegrade som bekant PSG med 1-0 Estadio da Luz i fjol men hade då Robert Lewandowski med på banan, tillskillnad från vad man har här på onsdag. Lewy kommer att missa spel i ungefär tre veckor till vilket betyder att Muller får axla ansvaret – och han visade tydligt i helgen att han fortfarande har det i sig.

Thomas Muller förkroppsligar detta Bayern Munchen så tydligt när en lirare som Lewy saknas, och det är minst sagt viktigt, en helt avgörande spelare för detta Bayern. Hans insats mot Leipzig imponerade stort på oss och det var just han som tydligt visade att Bayern först och främst är ett kollektiv, och absolut inte beroende av en enstaka spelare, i Robert Lewandowski.

Ett klart styrkebesked från Bayern München i helgen alltså, men här på onsdagskvällen kommer det riktigt stora testet, när Neymar och Mbappe entrar Allianz Arena. Status på Neymar är dock lite oklar, brassen gjorde som bekant comeback i helgen när PSG föll mot Lille med 1-0, men det var långt ifrån en perfekt insats från Neymar, som alltså både förlorade men även visades ut. Men visst, har Neymar och Mbappe en bra dag på jobbet så är allt givetvis möjligt i den här kvartsfinalen, men det går i alla fall inte att påstå att PSG som kollektiv är det starkare laget här – och just det tror vi kommer att fälla avgörandet för utfallet på onsdag.

Bayern vinner!

För oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så kommer vi som sagt inte från det faktum att Bayern München är det bättre laget, de lirar på hemmaplan och bör därför per automatik ha en väldigt god chans att vinna. Vi ska heller inte glömma att PSG haft en jobbig säsong så här långt, de leder som bekant inte ens Ligue 1, utan placerar sig numer tre poäng efter tabellettan Lille, samtidigt som man bara har Monaco ett poäng efter sig – Lyon två!

Det tycker vi säger allt om status på PSG, ett PSG som inte alls varit lika bra som under fjolårets säsong. Det går möjligtvis att argumentera för att skadeläget varit tufft, men det är en del av fotbollen och det är alltså inte bara PSG som lidit av det fenomenet, just den här säsongen. Därför kommer vi även att klicka in Bayern som vinnare här.

Den raka ettan tycker vi är tillräckligt intressant och därför blir även det speltipset från Allianz Arena, den betalar i skrivande stund 1.95 gånger insatsen hos spelbolaget Betway och är helt klart värd en slant! Lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.95
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: