speltips_skribent

Speltips Arsenal – Slavia Prag 8/4: Kombinationsspel från London

En tuff uppgift är vad Arsenal har framför sig på torsdagskvällen när Slavia Prag tittar förbi på Emirates Stadium.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Det är allt annat än en enkel uppgift Artetas Arsenal har framför sig under torsdagskvällen, det är kvartsfinal i Europa League och Arsenal känns alltså inte alls givna här, utan ett varningens finger ska faktiskt höjas för gästerna i den här matchen, sen huruvida det resulterar i ett avancemang eller inte, lämnar vi osagt.

Slavia Prag har som bekant imponerat stort under dem senaste åren, i fjol lirade man exempelvis i gruppspelet i Champions League, och fick med sig både ett kryss mot FC Barcelona och Inter. Det sammanlagda resultatet mot Barcelona blev dessutom 2-1, sett till två matcher, vilket givetvis imponerar stort.

Den tjeckiska klubben har även i år, uppenbarligen gjort en häftig resa ute i Europa, och mer exakt Europa League. Man hamnade i en grupp med Leverkusen, Nice och Hapoel Beer Sheva, men hade alltså inga större problem med att säkra avancemanget, Slavia Prag slutade till slut hela sex poäng före grupptrean Hapoel. Slutspelet då? Jo, Slavia har slagit ut både Leicester och Rangers på vägen till kvartsfinalen och det är ytterligare ett tydligt kvitto på att man är riktigt bra. Slavia Prag ska absolut inte räknas bort från det här dubbelmötet – det är en sak som är säker.

Odds från Europa League

Med allt det sagt om Slavia Prag, så riktar vi blicken mot London och mer exakt Arsenal, som alltså fortsätter att ha det kämpigt. 3-0-underläge mot West Ham efter 45 spelade – trots 3-3 efter 90 – vittnar om att Arteta har saker och ting att jobba på, för det är nästintill otroligt hur ojämna det här Arsenal faktiskt är just nu. De följde dessutom upp den insatsen genom att förlora mot Liverpool med 3-0 och den insatsen var direkt usel, och pinsam för den delen. Hela laget saknade attityd och karaktär och det är ett stort problem för Arteta, att Arsenal stundtals bjuder på dessas otroligt svaga insatser som är direkt oroväckande.

Men nu ska vi heller inte vara allt för snabba med att döma ut Arsenal, för här i Europa League har de tuffat på riktigt bra och är givetvis även favoriter i den här kvartsfinalen. Vi är dock inte så säkra på att man faktiskt lyckas avancera vidare, men här på hemmaplan räknar vi åtminstone med att man går för samtliga tre pinnar, och kniper dem – men absolut inte enkelt.

Slavia Prag är starka defensivt och kommer att fokusera på att stå rätt, och i sin tur försöka få med sig krysset härifrån London. Den planen tror vi kommer att hålla bra, men inte hela vägen. För hittar Arsenals offensiv rätt, så lär man sätta dit en balja till slut, det brukar man i princip alltid göra med dem namnen på banan.

Därför testar vi också en slant på kombinationsspelet; Arsenal vinnare i matchen + under 3.5 mål i matchen, till finfina 2.20 gånger insatsen hos spelbolaget No Account Bet. Missa inte deras välkomstbonus – 100% upp till 100 SEK! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.20
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: