speltips_skribent

Speltips Granada – Manchester United 8/4: Tydlig skillnad just nu

Granada har gjort en fantastisk resa i Europa den här säsongen, men här tar dessvärre äventyret slut för den spanska klubben – räcker inte till mot United!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Granada förtjänar verkligen all respekt för sin resa i Europa i år men även för sin fantastiska bedrift i den inhemska serien, och då tänker vi främst på fjolårets säsong men även säsongen 20/21 – även fastän säsongen ännu inte är färdigspelad.

Det här är en liten förening, som sett till förutsättningarna gjort något utöver det vanliga, Granada slutade sjua i La Liga i fjol och det hela har alltså resulterat i en kvartsfinal i Europa League den här säsongen. Addera därtill att de infinner sig på en niondeplats i tabellen just nu, bara ett poäng från åttondeplatsen och Celta Vigo, häftigt!

Men det finns alltså dessvärre ett men här, Granada har tappat ordentligt med fart under dem senaste veckorna och det är tydligt, att de har det jobbigt med att slåss på två fronter. Man fick en fantastisk start på säsongen 20/21, och varit okej under den större delen av året, men just nu så ser formen allt annat än bra ut. Granada entrar torsdagens möte med tre raka förluster på kontot, här närmst föll man dessutom där man trivs som allra bäst, på hemmaplan, med 3-0 mot Villarreal. Innan dess förlust mot krisklubben Valencia.

Fortsätter dala

Granadas trupp är dessvärre inte byggd för spel på två fronter och det hela tycker vi är väldigt tydligt just nu när lirare som Neva, Foulquier och Quini samtliga tre ser ut att missa spel på torsdag. Tre försvarsspelare dessutom. Även Lozano är borta och Suarez ett frågetecken. Det ser alltså inte allt för ljust ut för Granada.

Vi är därför övertygade om att Manchester United visar sig vara steget större här på torsdagskvällen, att de vinner relativt komfortabelt till slut. Det är tydlig skillnad just nu, Granada mår inget bra och lider av det tunga skadeläget, det bekräftades onekligen i helgen.

Vi testar därför en slant på Manchester United (-1 asian handicap) till finfina 2.09 gånger degen hos spelbolaget SpeedyBet! Klasskillnad, trots allt.

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 asian handicap)
Odds: 2.09
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: