speltips_skribent

Speltips Metz – Lille 9/4: Blir det ett ligaguld för Lille?

Sju omgångar återstår att spela för i Ligue 1 och Lille har tre pinnar ner till PSG efter segern i förra helgen. Det ser ljust ut!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Lille har genomfört en otrolig säsong så här långt in på 20/21 och står fortfarande bara på blott 3 förluster, 31 omgångar in i seriespelet. PSG har förlorat 8 och Monaco 7, samtidigt som Lille även är det laget i serien som släppt in minst mål, bara 19 stycken!

Snittet ovanför sammanfattar Lilles säsong väldigt bra tycker vi, de agerar tabelletta och är det stabilaste laget sett till defensiven, och just den stabiliteten talar onekligen för att de kan lyckas med bedriften att vinna den franska ligan – det hade varit första gången sedan 2011.

Därför utgår vi från att vi får bevittna ett fullt fokuserat bortalag på fredagskvällen, varje match framöver är en fina för Lille och ska man vinna Ligue 1, så är det bara en trepoängare som gäller här borta i Metz. Metz är förvisso ett klurigt motstånd, absolut inget dåligt gäng, men det skiljer trots allt åtta positioner mellan lagen, och den skillnaden är tydlig tycker vi – mer exakt är det 24 poäng som skiljer lagen åt.

Bästa laget på bortaplan

Precis som vi nämnde tidigare så har Lille i princip garanterat en stabilitet, även på bortaplan och det har varit en avgörande nyckel och en stor anledning till att man placerar sig etta. För trots att man varit sämre i vissa matcher, så har man allt som oftast undvikit ett nederlag och det är en stor styrka, man är i princip alltid med i 90 minuter. Givetvis ökar chanserna för seger då.

Tittar vi till hur Lille har skött sig på bortaplan så kan vi alltså konstatera att laget har bäst siffror av samtliga lag i Ligue 1, 10 segrar, 4 kryss och 1 förlust lyder resultatraden och addera därtill målskillnaden 26-9. Det är en otrolig bedrift, så här långt. Därför bör Lille även ha god chanser att vinna på fredag, speciellt när man nu entrar mötet med en seger över PSG i bagaget – självförtroendet är onekligen på topp!

Vi kommer därför också att klicka in Lille som vinnare i matchen och gör detta till godkända 1.74 gånger degen hos spelbolaget SpeedyBet!

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.74
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: