speltips_skribent

Speltips Real Madrid – Chelsea 27/4: Semifinal i Champions League

Speltips, odds och allt inför Champions League-semifinalen mellan Real Madrid och Chelsea den 27 april. Matchstart: 21:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

32 klubbar blev 16, 16 blev 8 och nu är det bara Real Madrid, Chelsea, Manchester City och PSG som är kvar i tävlingen – vi entrar semifinalerna i UEFA Champions League 20/21.

Semifinal nummer 1 är alltså den mellan Real Madrid och Chelsea, två klubbar som lite överraskande är två av fyra klubbar kvar i Champions League. Det har som bekant funnits frågetecken kring Real Madrid, i princip under hela säsongen, och inte trodde majoriteten på att Chelsea skulle lira semifinal i augusti månad 2020. Tuchel har dock vänt på steken och slagit ut både Atletico Madrid och Porto längs vägen.

Och just detta Chelsea får Zidane och Real Madrid onekligen se upp för, Chelsea har fortfarande bara förlorat två matcher under Tuchel, mot West Brom och Porto. De har dessutom säkrat en plats i FA Cup-finalen efter att ha slagit ut Manchester City, samtidigt som de alltså tog ett stort, stort kliv mot säkrat CL-spel när de besegrade West Ham i helgen. Så det är på alla sätt och vis ett tufft motstånd det här, Chelsea reser till Madrid med självförtroendet intakt och med siktet inställt på minst ett kryss, det är vi helt övertygade om.

Chelsea är dessutom väl medvetna om att Real Madrid har upplevt stora svårigheter under dem senaste veckorna, de har tappat poäng mot lag som Getafe och Real Betis och dessutom blivit nollade i tre av sina fyra senaste matcher. Chelsea har därför alla anledningar att tro på en finalplats inför semifinal nummer ett.

Erfarenheten avgörande?

Som alltid med detta Real Madrid så är det på sin plats att lyfta erfarenhet-aspekten när dessa typ av matcher ställs fram, vi kommer helt enkelt inte från att i princip hela Real Madrids lag vunnit Champions League, dessutom vid ett flertal tillfällen. Nu saknas förvisso en lirare som Ramos, men Carvajal, Varane, Kroos och Modric är samtliga tillbaka och redo för spel, det betyder att åtta spelare i en eventuell startelva vunnit den här tävlingen tidigare. Det väger tungt.

Vi ska heller inte glömma att en lirare som Vinicius Jr tagit stora kliv under säsongen 20/21, han är en direkt anledning till att Real Madrid lirar semifinal i år och addera därtill att Eden Hazard dessutom är tillbaka. Och trots att belgaren bara fick 15 minuter mot Real Betis såg han väldigt pigg ut, och därför höjer vi ett varningens finger för Eden – spelare tenderar som bekant att näta mot sina gamla klubbar.

Och det är just rutin-aspekten vi tror kommer att fälla avgörandet igen, Reals mittfält blir nyckeln och även fastän det låter tjatigt, så är just den trion, med Kroos, Modric och Casemiro helt otroliga. Chelsea har inte alls samma kvalité att ställa fram, dessutom saknar man helt erfarenhet från dessa sammanhang. 

Vi klickar därför in Real Madrid som vinnare i den här matchen och gör detta till finfina 2.32 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet – ett odds som bara måste testas. 1/2-0?

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.32
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: