europatipset tips

Europatipset 27/4: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset tisdag, vecka 17. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ LÖNING APRIL: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 17 med en match från Champions League, en från Championship, sju från League One och fyra från League Two. Och huvudtemat här blir per automatik motivationsfaktorn när det bara återstår tre, fyra omgångar att spela för i dem engelska ligorna – allt står på spel för vissa lag, samtidigt som vissa redan satt punkt för säsongen 20/21. Stor analys, spelförslag och tips till alla 13 matcher. Lycka till!

europatipset tips vecka 17

 TILL EUROPATIPSET!

1. Real Madrid – Chelsea, 1X

Fördel Real Madrid i match nummer ett i och med hemmaplansfördelen, men vi ska heller inte underskatta vikten av erfarenhet från dessa sammanhang. Real Madrid ställer ut ett halvt lag som tidigare vunnit Champions League, det gör inte Chelsea, detta är ny mark för i princip hela truppen och därför fallet valet på 1X. Addera därtill att Hazard är tillbaka för Real. Spännande!

2. Brentford – Rotherham, 1

Brentford säkrar i princip tredjeplatsen vid seger över Rotherham på tisdag, en morot givetvis även fastän det är jämnt i slaget om dem andra tre kvalplatserna. Dessutom är vinsten Brentfords vanligaste utfall här på hemmaplan, därför nöjer vi oss med spiken när ett formsvagt Rotherham tittar förbi – de har förlorat fyra raka matcher och har fyra poäng upp till säker mark. Överlevnadsinstinkten verkar inte slå in.

3. Sunderland – Blackpool, 1X

Sunderland och Blackpool har tappat ordentligt med fart under dem senaste veckorna men har fortfarande kvalplatserna till Championship intakt, där det är fördel Sunderland i och med att de har fem poäng ner till sjundeplatsen, samtidigt som Blackpool står på exakt samma antal poäng som sjundeplacerade Portsmouth. 1X klickas in i och med att Sunderland bara förlorat fem matcher på hemmaplan den här säsongen, 5 av 21. De är dessutom det bättre laget, och säkrar även vid seger i princip kvalplatsen.

4. Accrington – Portsmouth, X2

Accrington kan fortfarande, i teorin nå en kvalplats till Championship men i praktiken är det i princip en omöjlighet, annorlunda ser det ut för Portsmouth som alltså infinner sig på exakt lika många poäng som Blackpool på en sjätteplats. Motivation slår klass brukar det heta, och här vinner Portsmouth på båda punkter – de har kvalplatsen i sina egna händer. X2!

5. AFC Wimbledon – Rochdale, 1 2

Vidöppen tillställning då Wimbledon och Rochdale båda har samlat på sig 10 poäng på dem 4 senaste omgångarna i League One, dessutom slåss båda för ett nytt kontrakt i den här serien men det som i slutändan får oss att just klicka in gaffeln, är det faktum att Rochdale inte alls gynnas av ett kryss, de måste vinna till varje pris. Öppnar upp för seger åt båda håll.

6. Burton – Fleetwood, X2

Burton och Fleetwood är båda klara för spel i League One nästa säsong och har alltså inget att spela för, och därför väljer vi helt enkelt att gå på värdet i match nummer 6, 50/50 så här på förhand men då är Fleetwood alltså streckade till 17% – det utnyttjar vi!

7. Charlton – Crewe, 1

Spelar Charlton sina kort rätt så är kvalplatsen till Championship intakt efter 46 spelade omgångar, de har med andra ord kvalplatsen i sina egna händer med fyra matcher kvar att spela och ställs här på tisdag mot ett motstånd, som inte har något att spela för. Därför måste vi i princip spika hemmalaget, allt talar för att de vinner den här matchen.

8. Peterborough – Doncaster, 1

Ytterligare en spik klickas in när tabelltvåan Peterborough ställs mot Doncaster som inte har något att spela för, och det är tydligt då Doncaster förlorat fyra av sina fem senaste matcher i League One, samtidigt som Peterborough går starkt och har förstaplatsen inom räckhåll. Addera därtill hemmaplansfördelen – given spik!

9. Shrewsbury – Lincoln, X2

Shrewsbury infinner sig i ingenmansland med fyra omgångar kvar att spela och ser även ut att ha tappat motivationen då man förlorat tre av sina fyra senaste matcher i League One. Annorlunda ser det ut för Lincoln, som vid seger tar sig upp på en tredjeplats i tabellen – de har dessutom inte säkrat kvalplatsen till Championship. Allt talar för Lincoln. X2 bör därför räcka gott.

10. Bradford – Salford City, X2

Bradford har förlorat fyra raka matcher och har samtidigt bara gjort två mål på dessa fyra försök, dem siffrorna går helt enkelt inte att blunda för och addera därtill att de inte har något att spela för längre. Salford? De lirar om en kvalplats till League One, och jagar sin tredje raka seger – X2!

11. Cheltenham – Carlisle, 1X

Cheltenham säkrar vid seger på tisdag i princip förstaplatsen här i League Two och då är dessutom formen väldigt god med tre segrar, på dem fyra senaste omgångarna. Annorlunda ser det ut för Carlisle som inte lyckats vinna någon av sina fem senaste matcher, addera därtill att de är ett av seriens svagaste lag på bortaplan – bara fyra lag har plockat färre poäng än dem på resande fot.

12. Exeter – Grimsby, 1X2

Vidöppen tillställning i vår bok, Grimsby agerar tabelljumbo men har sprattlat till här på slutet och noterats för två segrar på dem tre senaste omgångarna, i teorin finns dessutom fortfarande en möjlighet att nå säker mark i tabellen vilket får oss att klicka in samtliga tecken när ett formsvagt Exeter agerar värd.

13. Forest Green – Barrow, 1

Måstematch för både Forest Green och Barrow som slåss på två helt olika fronter, hemmalaget har en kvalplats i sina egna händer med tre omgångar kvar att spela, Barrow har samtidigt sju poäng upp till säker mark vilket givetvis gör uppgiften för stor. Därför väljer vi Forest Green som fortsatt har en väldigt bra chans, Barrow har dessutom förlorat 14 av 21 bortamatcher – flest förluster i serien på resande fot.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 19:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming