speltips_skribent

Speltips Leicester – Crystal Palace 26/4: Hemmalaget vinner

Klass och motivation talar för Brendan Rodgers lagbygge i måndagens enda Premier League-fight – Leicester vinner!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Det ser onekligen ljust ut för Leicester i jakten på en top 4-placering i Premier League, en poäng ner till Chelsea och ytterligare tre poäng ner till West Ham, med matchen mindre spelad dessutom, vilket alltså betyder att Leicester, vid seger på måndag tar ett väldigt stort kliv mot säkrat CL-spel.

Och vi har alltså väldigt svårt att se att Leicester inte ska utnyttja den här drömchansen, man studsade trots allt tillbaka senast när man besegrade West Bromwich med stabila 3-0, en trea som även kom väldigt lägligt då Leicester innan dess hade förlorat två raka matcher. Men nu är man alltså tillbaka i vinnarspåret, självförtroendet är intakt och West Hams förlust samt Liverpools poängtapp är givetvis bara bränsle, därför räknar vi med att få se en ny stabil insats från Leicester.

För Crystal Palaces del står alltså inte alls lika mycket på spel, de infinner sig i ingenmansland och mer exakt på en 13:e plats i tabellen, med 11 poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket. Addera därtill att Palace lirat två matcher färre än dem flesta lag, därför är också kontraktet säkrat – det vågar vi ändå påstå med fem omgångar kvar att spela.

Allt talar för Leicester

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så har vi alltså väldigt svårt att se att Leicester ska tappa poäng här på måndag. Det går förvisso att argumentera för att Leicester har slarvat en del just här på hemmaplan, resultatraden 8-1-7 talar sitt tydliga språk, men nu vann man trots allt här hemma för bara ett par dagar sedan, och det tar man givetvis med sig in i måndagens möte.

Därför tror vi också Leicester kliver ut aggressivt direkt från matchstart, precis som man gjorde mot West Bromwich, där man redan i halvtid ledde matchen med hela 3-0. Vardy fick dessutom näta igen, även Iheanacho, vilket givetvis alltid är viktigt.

På sin plats att nämna är dessutom det faktum att Palace bara vunnit en av sina sex senaste matcher i Premier League (mot West Bromwich), de har dessutom släppt in 10 mål på dem 4 senaste matcherna. Offensiven har heller inte fungerat då Palace bara nätat vid fyra tillfällen på dem sex senaste omgångarna. Därför ska Leicester bara vinna den här matchen.

Vi klickar in 1/1 till fina 2.15 gånger degen hos spelbolaget Betfair.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1/1
Odds: 2.15
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: