speltips_skribent

Speltips PSG – Manchester City 28/4: Tungviktsmöte i Paris

PSG och Manchester City gör upp i en på förhand superspännande tillställning – vem drar det längsta strået?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Fem år har passerat sedan Zlatans PSG föll mot Manchester City i Champions League-kvarten 15/16, då var det en viss Kevin de Bruyne som satte dit avgörandet i match nummer 2 i Manchester, ett möte som resulterade i det sammanlagda resultat 3-2.

Och mycket har alltså hänt sedan 2016, Kevin de Bruyne representerar förvisso fortfarande Manchester City, men PSG har tagit stora kliv sedan dess, och har tillskillnad från Manchester City gjort sig av med spöket här i Champions League – PSG har tagit sig hela vägen till en final i tävlingen. Det var som bekant i fjol och nu är givetvis planen att vinna CL, detsamma gäller för Manchester City som trots allt även de är ordentligt pressade att vinna, det gör det här dubbelmötet extra intressant.

Manchester City är som väntat favoriter till att ta sig vidare till en final i år, de är även favoriter här i Paris och det är väl inte jättekonstigt, de har haft en minst sagt otrolig säsong och har även ett helt otroligt lagbygge, med en bredd som är unik. Vi höjer dock samtidigt ett varningens finger för Pochettinos mannar, vi ska absolut inte underskatta vikten av att ha lirare som Neymar och Mbappe i truppen, har de en bra dag på jobbet så blir uppgiften givetvis väldigt stor för Manchester City. Det är inte bara en världsklasslirare, utan två och det har både FC Barcelona och Bayern München fått erfara – därför kan mycket väl Manchester City få problem också.

Otroligt värde

Både PSG och Manchester City har nåtts av väldigt positiva besked under veckans gång och entrar i princip onsdagens möte med samtliga spelare tillgängliga, vilket faktiskt är smått otroligt, speciellt för PSG som stundtals haft uppåt mot 10 spelare borta under säsongens gång. Navas, Veratti, Marquinhos och Mbappe ska vara redo för spel och därför kan Pochettino forma bästa möjliga elva här på onsdag. Detsamma gäller för Manchester City, som alltså inte har en enda lirare uppsatt på en skadelista.

Precis som vi tidigare var inne på så är det som sagt Manchester City som målas upp som favoriter här i Paris, spelbolaget 888sport ger PSG ungefär 30% chans att vinna på onsdag och även fastän City varit outstanding, tycker vi den siffran är lite väl låg. 30(!)? Vi ska heller inte glömma att City aldrig tidigare spelat en final i Champions League, det spöket är ännu inte bortjagat och addera därtill att City trots allt upplevde problem mot ett väldigt formsvagt Borussia Dortmund i kvartsfinalen, även en formsvag Håland. Det tycker vi säger något, även fastän City växlade upp under sista 45 i Tyskland.

Och därför anser vi också oddset på PSG vara superintressant här, 3.25x för den raka ettan är lite väl högt. Manchester City har dessutom matchats hårt under dem senaste veckorna och föll som bekant även mot Chelsea i FA Cup-semin. De är mänskliga, och addera därtill att de fått vila en dag mindre än PSG. 

Med det sagt så testar vi en slant på stjärnbygget PSG, och väljer alltså att lita på Mbappe och Neymar. Den raka ettan klickas som sagt in till skyhöga 3.25 gånger degen hos spelbolaget 888sport. 2-1?

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 3.25
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: