speltips_skribent

Speltips Rangers – Malmö FF 10/8: Returmöte i Glasgow

Malmö FF har en ledning intakt inför avgörandet i Glasgow under tisdagskvällen. Blir det playoff?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO!

Twitter Facebook

Snöpligt och en betydligt större test än vad det hade kunnat vara för Malmö FF inför tisdagens returmöte i Glasgow. Och vi syftar givetvis på reduceringen Rangers stod för i den absolut sista minuten i förra veckan. 2-1 istället för 2-0, det är en enorm skillnad och därför konstaterar vi även att ett avancemang i Champions League-kvalet är allt annat än självklart för Malmö FF.

Det är dock på sin plats att lyfta detta Malmö FF, nitlott i Rangers men trots detta leder de inför returen och det är imponerande, insatsen från förra veckan var en tydlig signal på att Malmö menar allvar i Europa, men först och främst att de verkligen är kapabla till att få omkull bra, internationellt motstånd i kval av den här digniteten.

För vi ska absolut inte glömma att Rangers är tillbaka på allvar igen efter att ha blivit degraderade från högstaligan för ett par år sedan. De är idag Skottlands bästa fotbollsklubb och överlägsna är dem också. Klubbens gedigna historia känner vi dessutom till vid det här laget. Att det här dubbelmötet lever råder det därför inga som helst tvivel om, det är 90 tuffa minuter Malmö ff har framför sig och vi är alltså inte så säkra på att man pallar stå emot här på Ibrox.

Speltips från Champions League-kvalet

Så sent som för ett par veckor sedan besegrade det här Rangers Real Madrid stabilt här i Glasgow, de var till och med överlägsna och hade uppåt mot 20 avslut mot mäktiga real Madrid som faktiskt hade ett namnkunnigt lag på banan. Nu var det förvisso en träningsmatch, men insatsen rangers stod för var fortfarande en bekräftelse på vilken nivå de faktiskt kan spela fotboll på. En hög nivå i vår värld.

Vi räknar därför med att Malmö FF upplever problem under tisdagskvällen, vi har dessvärre svårt att se att de ska kunna stå emot en skotsk forcering och kommer därför även att investera en slant i hemmalaget.

Att Rangers trycker på direkt från matchstart kan vi utgå från, inte en allt för våghalsig approach men vi räknar med att se ett Rangers som sätter press direkt som de gjorde mot Real Madrid. Mer fysiska och betydligt mer fart än nere i Malmö. Här på hemmaplan bör man kunna hitta tillbaka till den rytmen mot ett motstånd av Malmös kaliber.

Vi klickar in Rangers (-1 asian handicap) till godkända 1.92 gånger insatsen hos spelbolaget Casumo.

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Unibet ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Unibet – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap
Odds: 1.92
Bolag: Casumo (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: