speltips_skribent

Speltips Chelsea – Villarreal 11/8: UEFA Super Cup

Speltips, odds och allt inför tisdagens möte mellan Chelsea och Villarreal den 11 augusti. Säsongens första titel ska delas ut.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO!

Twitter Facebook

Champions League-vinnaren Chelsea ställs inför sitt första test under säsongen 21/22 och gör detta med, lite överraskande en i princip intakt trupp där lirare som Mount, Jorginho och Silva samtliga finns med i truppen. Lite överraskande är det, i och med att samtliga – enligt rapporter från England – skulle missa tisdagen final i Nordirland.

Villarreal däremot ser ut att få klara sig utan Daniel Parejo, en avgörande spelare för Emery som växlade upp ordentligt i EL-slutspelet i fjol. Spanjoren var en av Villarreal bästa spelare i finalen mot Manchester United och kommer givetvis att saknas här på Windsor Park på tisdag. Villarreals mittfält är ett annat utan Dani på banan.

Men med all respekt för Villarreal så är vi alltså inte så säkra på att de, även med Parejo på banan hade varit kapabla till att lösa en seger mot Chelsea här i Nordirland. Det är en markant skillnad i kvalité, Emerys Villarreal imponerade inte direkt i La Liga i fjol och landade även till slut in först på en sjundeplats i tabellen, efter både Real Betis och Real Sociedad. Deras totalt 15 segrar, av 38 möjliga tycker vi är en tydlig bekräftelse på att de har en del kvar att jobba på. Och truppen är inte direkt bättre i år, därför är det heller inte alls konstigt att Chelsea agerar favorit inför tisdagens final.

Speltips inför UEFA Super Cup

Vi tycker som sagt skillnaden är enorm när vi tittar närmre på Chelsea respektive Villarreals trupp, det skiljer möjligtvis inte ljusår i kvalité men vi kommer samtidigt inte från att Chelsea har bättre spelare på varje position. Att man vann Champions League säger väl egentligen allt, EL är mäkta imponerande att ro hem, det ska Emery ha cred för, men det är inte alls samma tyngt i den titeln.

Tittar vi dessutom närmre på hur Villarreal uppträtt under försäsongen (matcher man möjligtvis inte ska dra allt för stora slutsatser från, men vi tycker de samtidigt är relevanta att lyfta) så kan vi alltså konstatera att Villarreal spelat sex matcher och vunnit noll. Valencia, Lyon, Levante, Marseille, Leicester och Leeds har samtliga orsakat stora problem för Villarreal och det är inte alls betryggande, det är alltid viktigt att vinna matcher och därför entrar Villarreal heller inte tisdagens final 100-procentiga – självförtroendet kan helt enkelt inte vara på topp.

Vi kommer därför att investera i Chelsea på tisdag och gör alltså detta direkt på 1×2-marknaden, de är det bättre laget och agerar ”nästan” hemmalag. Åtminstone gör man en betydligt kortare resa och det är alltid något. Vi klickar in Chelsea som vinnare till godkända 1.74 gånger insatsen hos spelbolaget Casumo. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Unibet ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Unibet – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.74
Bolag: Casumo (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: