europatipset tips

Europatipset 12/8: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 32. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 32 med fotboll från Europa League- samt Europa Conference League-kvalet, där vi bland annat har Elfsborg med på kupongen, de har med sig ett 1-1-resultat från det första mötet mot Velez Mostar på Borås Arena och behöver växla upp. Det, och mycket annat. Vi sparkar igång analysen och bjuder er på ett spelförslag samt tips till alla 13 matcher. Lycka till!

stor analys av europatipset vecka 32

 TILL EUROPATIPSET!

1. St. Johnstone – Galatasaray, X2

Oavgjort i Istanbul i förra veckan och därför också en stor skräll på gång här i EL-kvalet. Ska St. Johnstone få omkull självaste Gala? Det tror vi inte, vi litar på att turkarna växlar upp och klickar in X2 – de bör ha ett avancemang i sig här. 

2. Celtic – Jablonec, 1

Jablonec förlorade mot Celtic med två bollar hemma i Tjeckien efter att ha släppt in fyra mål och det håller givetvis inte om man ska slå ut ett motstånd av Celtics kaliber i ett EL-kval – tydlig skillnad på samtliga plan och därför även SPIK.

3. Velez Mostar – Elfsborg, X2

Jämn fight så här på förhand men vi kommer att gå på dagsformen och väljer därför Elfsborg i match nummer 3. De är inne i en fantastisk period med noll förluster på kontot sedan den 20 maj, dessutom har man vunnit sju av sina nio senaste matcher. X2 bör sitta!

4. Feyenoord – Luzern, 1

Feyenoord gjorde historien kort med Luzern i förra veckan och passade även på att besegra Atletico Madrid med 2-1 i helgen, precis som nere i Schweiz (3-0) bör Feyenoord inte ha några större problem med Luzern här hemma i Nederländerna. Spik.

5. Aberdeen – Breidablik, 1

3-2-seger på Island och nu halva foten inne i ett playoff i Conference League, vi har väldigt svårt att se att Aberdeen ska slarva bort det här mot ett klart sämre motstånd. Fint värde på både tvåan och krysset men det här vinner Aberdeen, vi sparar på våra tecken.

6. Larne FC – P. Ferreira, X2

P. Ferreira besegrade Larne FC med hela 4-0 i Portugal i förra veckan och det resultatet tycker vi egentligen säger allt, skillnaden är total mellan det nordirländska- och portugisiska laget, X2 ska därför sitta med marginal. 

7. Rijeka – Hibernian, 1X

Tät kamp var vad vi fick bevittna i Edinburgh i förra veckan och precis som då, räknar vi med att få se en härlig duell även här på torsdag. Till slut är det dock ändå hemmaplansfördelen som får oss att landa in en 1X-lösning, Rijeka förlorar väldigt sällan matcher på Stadion Rujevica. Kryss, minst.

8. Dundalk – Vitesse, 1X

Ytterligare en tät kamp där vi i slutändan väljer att gå på hemmaplansfördelen, Dundalk fick med sig ett imponerande 2-2-resultat från Nederländerna och bör kunna växla upp ytterligare på torsdag. Här hemma är de starka. 1X.

9. Osijek – CSKA Sofia, X2

CSKA Sofia besegrade Osijek med 4-2 hemma i Bulgarien och kommer att spela på resultatet i den här returen, Osijek behöver sätta dit minst två kassar och är i grund och botten det sämre laget, det bör CSKA Sofia kunna utnyttja. X2!

10. Partizan – Sochi, 1

Partizan fick med sig ett rutinerat kryss från Ryssland och går istället för avancemanget här i Belgrad på torsdag, bra slagläge tycker vi, Partizan är ett meriterad klubb och ska kunna hantera den här situationen – det blir avancemang. Spik!

11. Olimpija Ljubljana – Santa Clara, 1X2

Väldigt tufft att avgöra vilket lag som faktiskt ligger närmst segern i den här matchen, slovenerna kändes på förhand snäppet vassare men föll med klara 2-0 i Portugal, därför är returfighten vidöppen, samtliga tecken plockas med.

12. Sivasspor – Dinamo Batumi, 1X

Tydlig skillnad här tycker vi, Dinamo Batumi ska inte ha alls mycket att säga till om här i Turkiet, de föll alltså redan i Georgien och därför räknar vi även bort dem från den här returen. Dock är det fint värde på krysset och som alltid med turkiska lag, är skrällchansen stor. Vi testar.

13. Hibernians – Riga FC, 1X

Hibernians, från Malta och alltså inte Skottland, besegrade Riga FC med 1-0 på bortaplan i förra veckan och har nu halva foten inne i ett playoff i Conference League. Det är stort för klubben, de entrar därför den här returen med största möjliga fokus, och det tror vi resulterar i minst ett kryss. Och avancemang!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 19:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming