europatipset tips

Europatipset 8/8: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 31. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 31 med fotboll från Allsvenskan, Championship, Ligue 1, Superligaen och Eliteserien! Stockholmsderby, bland annat! Vi klickar in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Stort lycka till!

europatipset tips

 TILL EUROPATIPSET!

1. Djurgården – AIK, 1X

Stockholmsderbyn tenderar att leva sina egna liv, men i det här fallet tycker vi skillnaden är stor – åtminstone idag. Djurgården ser oerhört stabila ut och det är numer tydligt att det står mellan dem och Malmö FF. AIK är ett sämre lag. 1X!

2. Elfsborg – Degerfors, 1X

Tydlig skillnad på alla plan där Elfsborg fortsätter att imponera i Allsvenskan, lite i skymundan. De är starka och bör besegra Degerfors här på Borås Arena. Krysset är dock intressant, vi testar att ha med det!

3. Häcken – Östersund, 1

Kupongens mest givna spik när Allsvenskans svagaste lag tittar förbi på Bravida Arena, Häcken kommer att vinna den här matchen minst med två mål. Spik!

4. IFK Göteborg – Hammarby, X2

Trots tunga namn in har dem positiva resultaten uteblivit för IFK Göteborg, de är en enorm besvikelse rent ut sagt och detta Hammarby tror vi därför inte man lyckas stoppa. X2 ska sitta relativt tryggt.

5. Coventry – Nottingham, 1X2

Premiärrunda 1 i Championship där vi inte tar några risker, helgarderingen är given i den här på förhand superöppna matchen – det kan sluta lite hur som helst! 1X2.

6. Bordeaux – Clermont, 1

Bordeaux entrar säsongen 21/22 med stora förhoppningar om att kunna genomföra en fin säsong, man har en ny tränare vid rodret och en bra sådan, därför kan de mycket väl noteras en av sina bästa säsonger i år (sett till dem tre fyra senaste åren). Vi tror på Petkovic Bordeaux!

7. Metz – Lille, X2

PSG kliver som alltid in i en ny säsong i Frankrike som favorit men de får uppenbarligen se upp med Lille som, även i år går all in för ett ligaguld. Nu lär det inte bli ytterligare ett men de ska absolut inte glömmas bort – Metz kommer man högst troligt att besegra här i premiären. Krysset ska dock med, premiär är en premiär.

8. Montpellier – Marseille, 1X

Det är sällan lätt att placera Marseille inför en ny säsong och därför tycker vi 1X känns riktigt bra i match nummer 8, Montpellier är alltid kluriga att ställas mot här på Stade de la Mosson – hemmalaget löser minst ett kryss!

9. Nice – Reims, 1

Lite småklurig spik, det skiljde inte alls många poäng Nice och Reims åt i tabellen i fjol och Nice känns inte direkt givna i en premiär, men vi väljer trots detta att gå all in på hemmalaget, det gäller att chansa och spara tecken till andra fighter. 

10. Saint Etienne – Lorient, 1X

Saint Etienne hade ingen bra säsong i fjol och är därför ute efter revansch under 21/22, det här är en klassisk klubb som vill sluta högre upp i tabellen och det tror vi även de kommer att göra i år. Lorient ska man bara besegra i en premiär på hemmaplan – drömläge!

11. FC Köpenhamn – Bröndby, 1 2

FC Köpenhamn är streckade till 67% samtidigt som bara 10% har klivit in på Bröndby, vilket givetvis gör tvåan superintressant, extra mycket just eftersom att FC Köpenhamn inte alls varit sådär stabila som tidigare. Tufft år i fjol, men även året innan. Vi trycker in gaffeln och håller en extra tumme för dem regerande mästarna. 1 & 2!

12. Viking – Kristiansund BK, 1X

Kristiansund har bara vunnit två av sex bortamatcher den här säsongen vilket får oss att vända oss till ettan, samt krysset i match nummer 12, Viking har förvisso färre poäng men ska ha en bra möjlighet här hemma – de har bara förlorat en hemmamatch under säsongen 21/22.

13. IK Brage – Jönköpings Södra, 2

IK Brage ser ut att gå mot ett oerhört svagt år och det är alltså bara Falkenberg som just nu har färre poäng än dem i Superettan. Det säger egentligen allt tycker vi, vi klickar in Jönköpings Södra och har ni fler tecken över, så ta med krysset! Vi spikar!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming