stryktipsforslag och analys

Stryktipset 7/8: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 31. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 31 där Championship gör comeback! Community Shield på agendan dessutom där FA Cup-vinnaren från i fjol, Leicester drabbar samman mot ligamästaren Manchester City. Utöver det fotboll från Allsvenskan och Superettan – äntligen är den engelska fotbollen tillbaka! Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering, hela analysen och spelförslag här nedanför. Lycka till!

stryktipset tips

 TILL STRYKTIPSET!

1. Leicester – Manchester City, X2

FA Cup-vinnaren Leicester vs ligamästaren Manchester City och det är Community Shield på Wembley, och här är det riktigt svårt att blunda för kvalitén som finns hos Manchester City, de har dessutom vunnit alla sina träningsmatcher och har farten uppe. X2 bör räcka!

2. Blackburn – Swansea, X2

Swansea lirade final i playoff så sent som under maj månad och tillhör kategorin ett av dem bättre lagen i den här serien, det gör inte Blackburn som landade in först på en 15:e plats i fjol. Nu väger hemmaplansfördelen förvisso tungt, men X2 känns fortfarande bättre än 1X.

3. Bristol C – Blackpool, 1

Bristol City avslutade säsongen 20/21 uruselt och föll till slut enda ner till en 19:e plats i tabellen, en position vi tycker de är bättre än, åtminstone är man ett lag för top 10 och därför bör de med hjälp av hemmaplansfördelen kunna besegra nykomlingen Blackpool. Vi testar spiken i match nummer 3.

4. Cardiff – Barnsley, 1X

Två jämnbra lag som vi ser på det, det är svårt att förutse vilket av dessa två lag som kommer att gå bäst den här säsongen, men att båda landar in på någonstans runt en 12-16 plats i tabellen vore inte alls ett överraskande utfall, vi väljer 1X på grund av hemmaplansfördelen.

5. Derby – Huddersfield, 1X2

Vidöppen tillställning mellan två besvikelser från i fjol, Derby klarade nytt kontrakt i den absolut sista omgången då man fixade en pinne mot Sheffield Wednesday, men Huddersfield var inte mycket bättre och landade in precis ovanför Derby. Vi tar med samtliga tecken i den här matchen. 1X2!

6. Luton – Peterborough, 1X

Luton förlorade bara sex fotbollsmatcher på hemmaplan i fjol och stod för en, sammanfattningsvis fin säsong till slut då de landade in på en fin 12:e plats i tabellen. De ser även fina ut inför 21/22. Nykomlingen Peterborough får det jobbigt här på bortaplan, 1X känns tryggt.

7. Preston – Hull, 1

Vi räknar med att Hull kommer att få det jobbigt i Championship 21/22 och känslan på förhand säger till och med att Hull kanske inte fixar kontraktet, Preston är i vår värld det bättre laget och därför spikar vi också hemmalaget. Inte bergsäkert på något sätt, men det är samtidigt en premiärrunda i Championship – det är klurigt!

8. QPR – Millwall, 1

QPR ser riktigt bra ut inför säsongen och nämns som en av favoriterna i den här serien på förhand, det har de gjort sig förtjänta av och de kliver in i den nya säsongen med stora förhoppningar om att åtminstone nå en playoff-plats till PL, vinst över Manchester United och kryss mot Leciester här i träningsmatcherna senast dessutom – det blir vinst i premiären! Spik.

9. Stoke – Reading, X2

Fint värde på gästerna Reading i en på förhand vidöppen tillställning, det utnyttjar vi. Vi tycker Reading ser spännande ut inför 21/22 och en plats bland dem 10 främsta bör man kunna mäkta med. Stoke är inte sämre och kan mycket väl sluta före, det är omöjligt att förutse, men vårt val blir alltså X2.

10. Halmstad – Malmö FF, X2

Malmö FF har matchats hårt under dem senaste veckorna och av den anledningen plockar vi med krysset på Örjans Vall, där Halmstad trots allt stått bra upp under säsongen 2021. Defensiven är stark och därför är det mittersta tecknet spännande. X2!

11. Örebro – Mjällby, 1X

Örebro plockade en efterlängtad seger i den senaste ligaomgången då de besegra Sirius med 2-1 på bortaplan. Den insatsen, plus den tidigare – mot AIK – får oss att tro på att Örebro kan vinna en andra raka match när ett väldigt formsvagt Mjällby tittar förbi. Drömläge för hemmalaget. 1X räcker!

12. Falkenberg – Sundsvall, 1X

Ett litet steg i rätt riktning för Falkenberg senast när de plockade en pinne mot topplaget Norrby, Falkenberg är dessutom alltid jobbiga att möta här på västkusten och därför testar vi 1X – Sundsvall är dessutom urform. 1X!

13. Värnamo – Eskilstuna, 1

Värnamo har varit otroliga så här långt in på säsongen 2021 och har bara växlat upp ytterligare under dem senaste veckorna. De krossade Jönköpings Södra senast (3-0) och inkasserade därmed sin fjärde raka seger (tre hållna nollor). Man toppar dessutom serien, spiken är given i match nummer 13!

 TILL SVENSKA SPEL!

100% upp till 100 kronor

Få en 100-procentig odds bonus hos etablerade Betsson.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming