speltips_skribent

Speltips PSG – Montpellier 22/1: De är tillbaka i förarsätet

Det dröjde fram till i omgång 20 för att PSG skulle bli tabelletta säsongen 20/21. Det här slarvar de inte bort.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE!

Twitter Facebook

Allt som oftast brukar vi redan kunna titulera PSG som ligavinnare här i Ligue 1 runt december månad, för även fastän det i teorin inte är säkrat så brukar de som bekant ha ett stort, stort försprång. Men i år har vi fått se lag som Lille och Lyon stångas mot PSG, och detta är något den franska fotbollen onekligen har behövt – en injektion av något nytt.

Men dessvärre kvarstår det faktum att PSG är två steg större än samtliga motstånd i den här serien, vi är fortsatt övertygade om att man kommer att vinna ligan relativt enkelt till slut, ja avståndet kan till och med stavas 10 poäng när 38 omgångar är spelade. Det vore trots allt ingen överraskning.

För det är nu som PSG är som allra starkast, skadeläget ser bättre och bättre ut för varje omgång som spelas och att man överhuvudtaget toppar tabellen, efter att i princip haft minst 10 namn på en skadelista under säsongens gång, säger väl egentligen det allt om skillnaden. Neymar, Mbappe, Veratti, Di Maria, Marquinhos, Kimpembe, ja de flesta namn är tillgängliga på fredagskvällen och därför utgår vi även ifrån att PSG vinner relativt tryggt här i Paris.

Gästerna formsvaga

Dessvärre för Montpelliers del så talar egentligen ingenting för att man lyckas plocka poäng mot PSG på fredag, formen är rent ut sagt katastrofal, Montpellier har bara noterats för två ynka poäng på dem sex senaste omgångarna i Ligue 1 – de har dessutom släppt in tre mål, i tre av sina fyra senaste matcher.

Det lyser helt enkelt rött kring Montpelliers senaste resultat, och vi har onekligen fått bekräftat att man inte är bättre i år än en mittenplacering. I fjol slutade man åtta, och året innan det sexa, men nu tar man alltså ännu en gång ett litet steg tillbaka. Då ska man helt enkelt inte räcka till mot PSG.

Vi tror snarare på en överkörning från PSG:s sida, och vi kommer därför även att plocka fram ett speltips från asianmarknaden. PSG (-2 asian handicap) – insatsen tillbaka vid en tvåmålsseger för PSG – klickas in till fina godkända 1.82 gånger degen hos spelbolaget Snabbare. Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 asian handicap)
Odds: 1.82
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: