speltips_skribent

Speltips Benevento – Torino 22/1: Målchanser åt båda håll?

Benevento tenderar att bjuda till i form av underhållande fotbollsmatcher – gör inget undantag på fredagskvällen.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NORDICBET!

Twitter Facebook

Benevento såg onekligen ut att ha hittat rätt fram till ungefär för två veckor sedan, de var inne i en period där de noterades för ett par segrar, samt släppta in få mål och det var på alla sätt och vis ett stort steg i rätt riktning i och med hur det faktiskt såg ut under inledningen.

Men inför fredagens möte har nu Benevento återvänt till förlustspåret, och dessutom noterats för två raka 4-1-förluster. Förvisso okej mot ett Atalanta som tenderar att explodera, däremot väckte insatsen här närmst stora frågetecken då tabelljumbon Crotone hängde dit fyra kassar. Alarmerande givetvis, när det svagaste laget i serien lyckas göra fyra mot dig.

Men här på fredag så bjuds Benevento onekligen in i matchen igen, åtminstone är det ett generöst motstånd man har framför sig, samt så agerar man även hemmalag. Därför känner säkerligen också Inzaghi att detta är ett ypperligt läge till att studsa tillbaka, för redan i nästa omgång väntar självaste Inter, på bortaplan.

Benevento går för tre pinnar

Det råder inga som helst tvivel om att trean ska inkasseras här för Beneventos del, men det går alltså att applicera exakt samma påstående på Torino.

Det här är ett möte av kategorin en måstematch för Torino, alla som följt Serie A närmre i år är väl medvetna om hur pyrt de ligger till i tabellen, och faktum är att det här kan vara säsongen då de faktiskt åker ut. Det vore inte en större överraskning efter den här våren. I slutändan tror vi dock Torino löser det för faktum är att de, tillskillnad från resterande bottenlag i serien, gör mål och de gör faktiskt mycket mål. Det tror vi får det hela att väga över till ett nytt kontrakt för Torino, för de har trots allt gjort 26 mål så här långt – bättre än 10 andra lag i Serie A.

Och av naturliga skäl söker vi därför oss till målmarknaden här, känslan säger att vi har två lag framför oss, som går för det på fredag. Svaga försvar dessutom och därför blir speltipset BLGM – Ja, till godkända 1.72 gånger smeten. Oddset finner ni hos NordicBet. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS NORDICBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

No Account Bet: 100 kronor i bonus

Sätt in 100 kr hos No Account Bet – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.72
Bolag: NordicBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: