speltips_skribent

Speltips Borussia M’gladbach – Borussia Dortmund 22/1: Toppmöte i Bundesliga

Borussia Dortmund är fortsatt långt ifrån sin absoluta toppform – det tror vi Borussia M'gladbach kan komma att utnyttja.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Det finns fortsatt många frågetecken hos detta Dortmund och det är inte alls konstigt i och med att de inte alls längesedan bestämde sig för att gå vidare med ett nytt namn på tränarbänken.

Favre out och Terzić in betyder trots allt att Dortmund har en minst sagt orutinerad tränare, Terzic har egentligen bara erfarenhet från sin tid som assisterade i Dortmund, inga andra äventyr och därför kan man heller inte ställa allt för stora krav på detta Dortmund säsongen 20/21.

Men visst finns det fortfarande en höjd i detta Dortmund, det kommer vi inte ifrån, det är heller inget konstigt att man når dem höjderna med det spelarmaterialet man har, som exempelvis vinsten över Leipzig den 9 januari. Det var en minst sagt fin insats, men vi påminner, detta Dortmund är långt ifrån en garanti, för direkt i omgången efter den där segern över Leipzig så tappade man två viktiga pinnar mot tabelljumbon Mainz, hemma i Dortmund. Man följde dessutom upp den insatsen med ytterligare ett poängtapp, förlust mot Bayer Leverkusen med 2-1 här närmst. Så tveksam form på Dortmund med andra ord, det tror vi öppnar upp för ett formstarkt Gladbach.

Gladbach är på uppgång

Vi kommer inte ifrån att Borussia M'gladbach har gått trögt här i Bundesliga under våren, men vi tycker i alla fall det finns bra och logiska förklaringar till varför det har sett ut som det gjort. Den stora anledningen är onekligen Champions League, Gladbach stod för imponerande insatser i gruppspelet och säkrade även klubbens första avancemang till slutspelet för första gången någonsin, och det tog helt enkelt på krafterna.

För Borussia M'gladbach har inte samma bredd som dem andra storklubbarna i den här serien, så är det bara och nu när det varit paus från CL så har vi även sett ett betydligt piggare Gladbach här i Bundesliga. Faktum är att de plockat 10 poäng av 12 möjliga på dem 4 senaste omgångarna här, det är en tydlig indikation på att man är på uppgång.

Och det är just här på hemmaplan som Gladbach är som allra starkast, de har fortfarande bara noterats för ett nederlag här säsongen 20/21, och det nederlaget kom efter Thuram osportsliga beteende, som resulterade i ett rött kort och sedan också ett sent avgörande från Hoffenheims sida. 1-2 i den 86:e matchminuten.

Så vi tycker trots allt det finns anledningar att investera i hemmalaget här på fredag, och det kommer vi även att göra men gör detta med hjälp av dnb-marknaden. En liten försäkring alltså. Borussia M'gladbach (dnb) klickas in till finfina 2.20 gånger smeten hos No Account Bet!

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (dnb)
Odds: 2.20
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: