speltips tipsmedoss kamil

Speltips PSG – Club Brugge 7/12: UEFA Champions League

Högoddsare testas från Paris och mötet mellan PSG och Club Brugge den 7 december. Matchstart: 18:45.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Att PSG tillhör kategorin av lag som är en besvikelse under säsongen 21/22 så här långt, är väl ändå ingen överdrift att påstå? I vår värld kanske till och med den största besvikelsen eftersom att de inte alls nått upp till förväntningarna med lirare som Messi, Mbappe och Neymar i truppen. Listan är dessutom längre än så, med Donnarumma, Hakimi, Wijnaldum och bland annat Ramos.

Men trots detta har PSG alltså inte alls sett bra ut, möjligtvis väntat i och med att man inte bara kan plocka in massa namn och förvänta sig att det ska se bra ut direkt, men nu befinner vi oss ändå i december månad och det ser snarare sämre ut nu än i augusti månad. Det är absolut allt annat än ett bra tecken och därför är det bara att konstatera att man befinner sig långt, långt efter lag som City, Liverpool och Bayern.

Men nu ska det såklart inte spela allt för stor roll när man ställs mot Club Brugge på tisdag, utan skillnaden är givetvis markant och vi har därför även väldigt svårt att se att Club Brugge ska få med sig några som helst poäng från Paris. Däremot bör den belgiska klubben trots allt ha en god chans att åtminstone göra mål, de har nätat vid nio olika tillfällen på sina tre senaste matcher och PSG har som sagt sett allt annat än stabila ut. Det får oss att investera i ett kombinationsspel som betalar fina 2.50 gånger degen.

Odds från Champions League

Tittar vi närmre på hur PSG sett ut under de senaste veckorna så kan vi konstatera att de noterats för minst ett baklängesmål, i 10 av sina 12 senaste matcher. Då har de ändå ställts mot lag som Rennes, Angers, Lille, Bordeaux, Nantes, Saint Etienne och här närmst Lens i Ligue 1. De fortsätter alltså att släppa in mål i match efter match och har mer exakt, här i Champions League noterats för sju baklängesmål på fem matcher.

Siffrorna talar sitt tydliga språk här och då ska vi även ta hänsyn till det faktum att PSG är cementerade på sin andraplats inför den sista omgången på tisdag. De har alltså inget att spela för och per automatik talar det såklart för att vi eventuellt kan komma att få bevittna ett mindre fokuserat PSG. Alltså är ett baklängesmål inte omöjligt när Club Brugge tittar förbi.

Med det sagt så förväntar vi oss dock att PSG vinner matchen, de är så pass mycket bättre och lirar på hemmaplan, vilket gör kombinationsspelet; 1 + BLGM – Ja superintressant. Det blir vårt speltips från Paris och det hittar ni till fina 2.50 gånger degen hos spelbolaget Betway. Stort lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100 SEK i freebet – hos LeoVegas

Plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor hos LeoVegas.
Skapa ett konto här.
18+, Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & Villkor gäller

Speltips:

Speltips: 1 + BLGM – Ja
Odds: 2.50
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: