speltips tipsmedoss kamil

Speltips Leipzig – Manchester City 7/12: Rotation hos City

Leipzig har gjort sig av med Jesse Marsch efter tre raka förluster i Bundesliga. På tisdag spelar de om Europa League-platsen.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Ett intensivt spelschema är vad Manchester City har framför sig i december månad och därför kan vi även förvänta oss att Pep väljer att rotera kraftigt i startelvan. Oftast spelar det dock inte allt för stor roll för detta City, utan de fortsätter att prestera på en hög nivå och vinner fotbollsmatcher.

Dock har vi nu en känsla av att Leipzig kan utnyttja det faktum att en ny startelva kommer att formas från Citys sida, den engelska klubben har dessutom säkrat gruppvinsten och har därför inget att spela för på tisdag. Utan det är Leipzig som har siktet inställt på Europa League och trots att de faktiskt kan gå vidare vid en eventuell förlust, så räknar vi med att få se ett ordentligt taggat Leipzig här på hemmaplan.

Ny tränare vid rodret för den tyska klubben efter att Marsch fått sparken, även det en detalj som får oss att tro på att Leipzig tar sig i kragen och bjuder fansen på en fin insats när jätten City kommer på besök. Att Leipzig har mer i sig än vad de visat under inledningen vet vi, därför tycker vi det även finns ett värde i att titta lite närmre på dubbelchansen i den här matchen.

Minst en pinne för Leipzig

Det tar som alltid emot att spela mot Manchester City och speciellt i dagsläget när de vinner match efter match, mer exakt har de radat upp sju raka vinster inför tisdagens möte men vi kommer samtidigt inte från att de per automatik därför också närmar sig ett poängtapp. Att resa till Leipzig och vinna är absolut allt annat än en enkel uppgift, fråga bara PSG som tappade poäng här i november månad och vi konstaterar även att Leipzig var det bättre laget i matchen.

Nu är det så att City, trots rotation i laget kommer att ställa fram en stark elva på tisdag, Grealish, Jesus, Fernandinho och Gundogan förväntas samtliga att finnas med från start och har de en bra dag besegrar de givetvis Leipzig. Men vi tycker att just försvaret, där Ake, Zinchenko och Stones förväntas lira, samtidigt som keepern Steffen högst troligt kommer att kliva in, är den svaga punkten hos City, en svag punkt Leipzig bör kunna utnyttja här på hemmaplan.

Med det sagt så testar vi alltså en slant på dubbelchansen här, 1X till godkända 1.80 gånger insatsen hos spelbolaget Betfair. 1-1? Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

2000 SEK i välkomstbonus – hos No Account Bet

Uppdaterad odds bonus hos No Account Bet: 100% upp till 2000 SEK.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 1.80
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: