speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Madrid – Inter 7/12: Gruppvinsten i potten!

Speltips, odds och allt inför tisdagens avgörande möte mellan Real Madrid och Inter den 7 december. Matchstart: 21:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD!

Twitter Facebook

Real Madrid står på 12 poäng inför den avgörande gruppfinalen på tisdag, samtidigt som Inter står på 10. Båda lagen är som bekant klara för vidare spel i Champions League eftersom att Sheriff placerar sig fyra poäng bakom Inter, men det är just gruppvinsten man vill åt här, då slipper man eventuellt ett Bayern, Chelsea, Liverpool eller City i åttondelen och det vill man givetvis göra.

Därför är det onekligen en supermatch vi har framför oss här på tisdag, ett formstarkt Real Madrid vs ett formstarkt Inter och dessutom ett Inter som är ute efter revansch efter förlusten på San Siro. Att det kommer att smälla ordentligt räknar vi därför med men målen är allt annat än en garanti i Madrid, istället räknar vi med att få se en avvaktande tillställning och i sin tur en målsnål fight på tisdagskvällen.

Real Madrid tar sig som bekant alltid an dessa typ av möten med ett stort, stort tålamod, de är oerhört trygga i att ge bort initiativet under inledningen och det är exakt så de tidigare approachat mötena mot Inter. Det har gett fin utdelning, mer exakt tre raka vinster och därför vore det bara konstigt om de valde att göra några som helst förändringar här på tisdag. Vi räknar därför med att Real inleder avvaktande och kliver de in i halvtidsvilan med ett 0-0-resultat så går allt enligt plan, med lirare som Kroos, Casemiro och Modric är man väl medvetna om att sista 30 är avgörande. Man vinner dessutom gruppen via ett kryss, vilket bara talar för att det är exakt så Real kommer att approacha tisdagens möte.

Benzema out!

Karim Benzema, Real Madrids bästa spelare under inledningen som tillsammans med Vini i princip stått för alla Real Madrids mål kommer inte till spel på tisdag efter att ha åkt på en muskelskada mot Real Sociedad i helgen. Jovic kliver in istället och vi alla är nog överens om att det är en sämre spelare. Därför räknar vi med att Real Madrid får det tufft med att få hål på Inter här på tisdag, blickarna vänds på Vini och såklart har en ett avgörande i sig här men Inter försvarar sig bra och det kommer bli allt annat än enkelt.

Vi räknar dock även med att Inter får det jobbigt med målskyttet, Militao och Alaba ser bara bättre och bättre ut där den förstnämnda tagit ytterligare kliv under de senaste veckorna. Dessutom är aldrig ett avvaktande Real enkelt att få hål på, där Kroos och Modric är experter på att hålla i boll. Underspelet blir därför per automatik intressant här, och mer exakt är det alltså under 3.0 mål i matchen (asian) vi har valt att titta närmre på.

Det stod 0-0 enda in i den 89:e matchminuten senast Inter och Real ställdes mot varandra i september månad, vi räknar med samma typ av matchbild här på tisdag och därför investerar vi som sagt även i under 3.0 mål i matchen (asian). Vid exakt tre mål betalas hela insatsen tillbaka. Ett otroligt bra spel från Madrid. Underspelet finner ni till godkända 1.75 gånger degen hos spelbolaget Bethard! Lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Under 3.0 mål i matchen (asian) 
Odds: 1.75
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: