speltips_skribent

Speltips Parma – AC Milan 10/4: Dags att studsa tillbaka, Milan

AC Milan kan tappa både andra- och tredjeplatsen vid ett eventuellt poängtapp på lördag – trepoängaren i princip ett måste här!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Alla skriver säkerligen under på att AC Milans fina period under hösten var en överprestation, annorlunda kan man i princip inte se på det hela och det vore därför heller inte överraskande att se dem halka ner en aning i tabellen. Men just nu innehar man alltså fortfarande andraplatsen och så länge man gör detta, så bör man anses vara stora favoriter när motstånd av den här kalibern, Parma står på andra sidan.

Men det är alltså ett ordentligt test för AC Milan det här, ordet vägskäl är heller inte fel att använda sig av i och med att man tappat ordentligt med fart under dem senaste veckorna, Milan har bara vunnit 3 av sina 12 senaste matcher, sett till alla tävlingar och dem siffrorna talar sitt tydliga språk. Därför gäller det att studsa tillbaka på lördag, annars blir det nog heller inget Champions League-spel nästa säsong. Smällen lär bli för tung rent psykologiskt ifall Juve och Atalanta passerar dem i helgen.

Parma däremot är, oavsett hur man väljer att se på det, ett drömmotstånd för alla lag i den här serien. Det här gänget har bara lyckats vinna en fotbollsmatch sedan i november månad, vilket alltså i klarspråk betyder att Parma bara har vunnit 1 av sina 21 senaste matcher. Otroligt facit, minst sagt. Och inte konstigt är det därför att man placerar sig näst sist i den här serien – Parma har vunnit minst matcher i Serie A säsongen 20/21.

Odds från Serie A

Ska Milan ha något att säga till om i jakten på en top 4 placering den här säsongen, så är det alltså bara tre poäng som räknas här på lördag. För deras spelschema blir desto tuffare längre fram och man har alltså tre ”enklare” uppgifter framför sig nu, och samtliga tre måste helt enkelt resultera i nio poäng, annars blir det tufft längre fram när Lazio (borta), just Juve (borta) och just Atalanta (borta) väntar.

Med det sagt så förväntar vi oss att se ett betydligt piggare AC Milan i den här matchen, skadeläget ser dessutom väldigt bra ut vilket betyder att lirare som Zlatan, Bennacer, Kessie, Saelemaekers, Calhanoglu och Rebic kommer att finnas med från start. Detta enligt italiensk media.

En reaktion från Milans sida vore därför inte jättekonstigt att se, loj insats mot Sampdoria senast och därför gäller det att tända till här – det ansvaret tar Zlatan på sig.

Vi klickar in den raka tvåan till godkända 1.72 gånger insatsen hos spelbolaget Betway. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.72
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: