speltips_skribent

Speltips Athletic Bilbao – Deportivo Alaves 10/4: Oddset måste testas

Trepoängaren i sikte för Athletic Bilbao som ställs mot seriens svagaste motstånd på lördagseftermiddagen – drömläge!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Athletic Bilbao har inte riktigt fått det att stämma på slutet och formen hade onekligen kunnat vara bättre inför dem avslutande omgångarna här nere i Spanien. 10 pinnar upp till sjätteplatsen vittnar om en svag säsong från deras sida, annorlunda kan man inte se på det hela eftersom att Bilbao alltid siktar på en top 6 placering i den här serien, och därför gäller det att ta sig i kragen här framöver, och åtminstone snygga till siffrorna fram till omgång 38.

Först 10 i La Liga-tabellen alltså, och precis som vi nämner är formen allt annat än bra då Athletic Bilbao misslyckats med att vinna alla sina fem senaste matcher – sett till alla tävlingar. Bland annat föll man tungt mot Real Sociedad i Copa del Rey-finalen (1-0), men trots allt detta, kan vi inte annat än att konstatera att Athletic Bilbao bara ska gå segrande ur lördagens möte.

För Bilbao ställs trots allt mot tabelljumbon Deportivo Alaves, det formsvagaste laget i La Liga, men även det allra sämsta. Det lyser i princip rött överallt kring Alaves siffror just nu, och man har alltså inte vunnit en match sedan i början februari månad. Det i sin tur betyder att Deportivo Alaves bara samlat på sig ett ynka poäng på dem sju senaste omgångarna. Otroligt svaga siffror som tydligt bekräftar var det här gänget står i dagsläget.

Bilbao studsar tillbaka

Precis som vi tidigare nämner så har Bilbao agerat allt annat än en segermaskin den här säsongen, men vi tycker trots detta att det finns anledningar till att investera i dem på lördag. Först och främst väger hemmaplansfördelen alltid tungt när Bilbao entrar San Mames, det är känt sedan tidigare och deras siffror på hemmaplan är, även i år en tydlig indikation på att de åtminstone gör jobbet i Bilbao – de har vunnit hälften av sina matcher på hemmaplan (på bortaplan har man vunnit 2 av 15 matcher).

För det andra är det relevant att nämna att Athletic Bilbao bara förlorat en match i La Liga, sedan en bra tid tillbaka – mer exakt måste vi gå tillbaka till januari månad för att identifiera en andra förlust. Dessutom kom dessa två förluster mot Atletico Madrid och FC Barcelona, inte alls fy skam. 

Så det är ett väldigt svårslaget Bilbao vi har framför oss, och per automatik kan man då räkna ut att de spelar oavgjort ofta, men mot ett motstånd av Alaves kaliber, bör det hela väga över till en hemmaseger. Det är åtminstone så vi ser på det hela.

Därför kommer vi också att klicka in Bilbao som vinnare i den här matchen, och gör alltså detta till godkända 1.90 gånger degen hos spelbolaget 888sport. Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.90
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: