speltips_skribent

Speltips Liverpool – Aston Villa 10/4: Tredje raka i Premier League?

Liverpool föll som bekant tungt borta mot Real Madrid men den insatsen måste de lägga åt sidan på lördagseftermiddagen – måstematch här i Premier League!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Liverpool visade sig till slut vara chanslösa mot Real Madrid borta i Madrid, ett utfall som kom som en liten överraskning åtminstone, i och med att Real Madrid även de haft stora problem den här säsongen. Ett riktigt blekt Liverpool under första 45 var vad vi fick se, men sedan skärpte man till sig lite och förhoppningsvis är det just den andra delen man kan ta med sig in i lördagens möte när Aston Villa tittar förbi.

För det krävs en reaktion direkt från Liverpools sida här, ifall drömmen om spel i Champions League ska bli ett faktum nästa säsong. Man infinner sig ”bara” två poäng efter Chelsea men där finns även ett Tottenham som onekligen kan orsaka en del problem under avslutningen, därför är det alltså bara tre pinnar som gäller här för Klopps mannar.

Och Liverpool entrar ändå det här mötet med två raka segrar i Premier League, där man dessutom imponerade stort i förra helgen när man besegrade Arsenal med trygga 3-0 på Emirates Stadium – en insats som tydligt signalerade att Liverpool åtminstone är på väg tillbaka efter en svag säsong. Ger den insatsen dem kraft här? Vi tror det.

Aston Villa ett frågetecken

Aston Villa inledde som bekant säsongen fantastiskt bra och har sammanfattningsvis, så här långt gjort en riktigt fin säsong, mer än godkänt ska de onekligen ha eftersom att de fortfarande infinner sig på den övre delen av tabellhalvan – mer kan man trots allt inte förvänta sig.

Men det går samtidigt inte att blunda för att Aston Villas gått betydligt sämre under dem senaste månaderna, väntat givetvis, att det hela skulle jämna ut sig efter 38 omgångar, men siffrorna, 5 segrar av 17 möjliga, är ett tydligt kvitto på att Aston Villa faktiskt återvänt till verkligheten, deras seger över Fulham i förra helgen var dessutom deras första på fem omgångar och även det talar sitt tydliga språk, de spelar inte alls på samma nivå som under våren.

Därför tycker vi Liverpool bör ha en god chans här på Anfield, vi ska vara försiktiga med att dra allt för stora slutsatser från insatsen mot Real Madrid, vi är snarare övertygade om att man växlar upp här i Premier League framöver – det var insatsen mot Arsenal en tydlig indikation på.

Med det sagt så klickar vi in Liverpool (-1 asian handicap) till fina 1.88 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet – missa inte deras välkomstbonus! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1.88
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: