speltips_skribent

Speltips Crystal Palace – Chelsea 10/4: Odds tips till 2.10x!

Speltips, odds och allt inför lördagens möte mellan Crystal Palace och Chelsea den 10 april. Matchstart: 18:30.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Chelsea åkte på en rejäl snyting i förra helgen när de förlorade mot West Bromwich med hela 5-2, Tuchels första förlust och en väldigt överraskande sådan eftersom att Chelsea bara hade släppt in 2 mål på 14 matcher under just Tuchel, innan dess. Otroligt! Men bollen är rund, som man trots allt brukar säga.

Vi kan därför bara tänka oss hur skön segern över Porto faktiskt var för Chelseas del, man noterades för två baljor borta i Porto samtidigt som man släppte in noll mål, och det betyder givetvis att Chelsea har halva foten inne i en semifinal i Champions League. En fantastisk bedrift, trots allt – och det perfekta resultatet från CL tror vi ger Chelsea extra kraft till lördagens möte på Selhurst Park.

Men vi räknar trots detta inte med att Chelsea vinner enkelt, utan snarare tvärtom så kommer de att få jobba för samtliga tre pinnar. Att resa till Selhurst Park är aldrig en enkel uppgift, speciellt inte nu när Palace dessutom bara förlorat en av sina sex senaste matcher, därför entrar de sin hemmaarena med största möjliga självförtroende på lördag, med siktet inställt på minst en poäng.

Kryss i halvtid!

Chelsea har som bekant gått och blivit ett betydligt mer defensivt lag under Tuchel, absolut finns mängder av kvalité längst upp i banan men vi kommer samtidigt inte från att Tuchels prio ett varit att sätta defensiven, vilket han också uppenbarligen gjort. Därför är det betydligt tätare kamper vi också fått se från Chelseas sida sedan i januari månad, siffrorna talar sitt tydliga språk, Chelsea har bara vunnit 6 av sina 16 senaste matcher, med fler än ett mål. 

Att investera i ett kryss (halvtid) är därför inte helt ologiskt, snarare tvärtom så visar även Palace upp samma typ av siffror. De har, i fyra av sina fem senaste matcher, haft ett kryss med sig in i halvtidsvilan – de har dessutom spelat oavgjort i tre av sina fem senaste matcher i Premier League.

Det kommer därför också att bli vårt speltips från Selhurst Park, vi räknar med att få se en tät första halvlek och sedan ett Chelsea som växlar upp i andra. Krysset i halvtid betalar fina 2.10 gånger insatsen hos spelbolaget Betfair! Lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: X i halvtid
Odds: 2.10
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: