speltips_skribent

Speltips Real Madrid – FC Barcelona 10/4: El Clasico!

FC Barcelona ställs fram som favoriter i El Clasicot, trots spel i Madrid under lördagskvällen – det utnyttjar vi!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Äntligen är El Clasicot här och dessutom den 10 april, vilket alltid är superintressant i och med att vi närmar oss en avslutning på säsongen 20/21. Real Madrid, Barcelona och Atletico Madrid är samtliga med i jakten på det där ligaguldet och det skiljer alltså bara tre poäng tabellettan Atletico och tabelltrean Real åt. Detta betyder att förloraren i detta El Clasicot höst troligt, faktiskt, inte vinner serien i maj månad.

För så små marginaler är det faktiskt här i La Liga, och speciellt i år. Barcelona och Real Madrid har växlat upp ordentligt under dem senaste veckorna och en förlust här vore självklart ett förödande resultat, då kan Real Madrid infinna sig sex poäng efter igen, med åtta omgångar kvar att spela – samtidigt som Barcelona kan agera tabelltrean igen efter lördagens möte.

Därför är detta onekligen säsongens viktigaste match, åtminstone i La Liga, för båda lagen. Vi räknar därför också med att det kommer att smälla ordentligt i Madrid under lördagen, även fastän det kommer att eka tomt på läktaren och Ramos är skadad, dem två ingredienserna hade givetvis bidragit, men det lär absolut inte saknas engagemang och vilja här – det är en sak som är säker!

Imponerade stort senast

Nu är det precis som vi nämner så att FC Barcelona målas upp som favoriter, trots spel på bortaplan. Och det är trots allt förståeligt i och med deras fina form här i ligaspelet, Barcelona har i princip vunnit match efter match sedan i december månad och Messi har dessutom varit fantastisk. Men! Vi kan samtidigt inte blunda för att det vanligtvis brukar se ut så här, eller åtminstone under dem senaste åren, bortsett från någon enstaka säsong. Barcelona vinner matcher stort, betydligt oftare än Real Madrid men har som bekant haft stora problem mot tufft motstånd under dem senaste månaderna. Real Madrid däremot, växlar upp i dessa typ av matcher.

Den skillnaden tycker vi helt klart är relevant att ta hänsyn till, det räcker bara att titta på Real Madrids resultat från i år, där man besegrat Inter två gånger om, besegrat just Barcelona, dessutom på Camp Nou och här närmst gjorde man historien kort med Liverpool i CL. Dessa resultat förkroppsligar detta erfarna Real Madrid, och med Casemiro, Kroos och Modric på mittfältet bör Real Madrid ha en väldigt god chans att vinna på lördag.

Som vi nämnde tidigare saknas dock både Ramos och Varane, vilket givetvis är två väldigt tunga avbräck. Vi tycker dock Nacho är outstanding och Militao helt okej, och vi räknar därför med att den lagdelen, inte blir avgörande. Istället tror vi alltså mittfältet blir nyckeln, och där sticker Real Madrid ut. 

För Barcelonas del missar Coutinho, Fati och Pique matchen.

Hemmaplansfördelen, samt Real Madrids mittfält får oss att klicka in Real Madrid (dnb) till mycket fina 2.10 gånger insatsen hos spelbolaget CampoBet! Stort lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (dnb)
Odds: 2.10
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: