speltips tipsmedoss kamil

Speltips Östersunds FK – Malmö FF 16/10: Odds från Allsvenskan

Tre poäng är det enda som gäller för Malmö FF på lördag om man har planer på att vinna Allsvenskan 2021. Och så blir det.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON!

Twitter Facebook

Bara åtta omgångar återstår här i Allsvenskan innan en vinnare ska koras och det börjar onekligen dra ihop sig, Djurgården och AIK i topp, med Malmö FF tre poäng bakom vilket alltså innebär att, precis som ingressen antyder, att det bara är en trepoängare som gäller för Malmö FF under lördagen, annars blir det väldigt kämpigt om AIK och DIF sticker iväg och har sex pinnar fler inför omgång 24. 

Läget är allvarligt för Malmö FF och även fastän scenen från Champions League till Allsvenskan, och tvärtom, är en kämpig verklighet på många sätt, så finns det faktiskt inget utrymme för ursäkter. Att vinna Allsvenskan 2021 är målsättningen och därför måste även jobbet göras, trots att det är ett tufft matchande och många fler resor. 

Malmö FF entrar lördagens möte med en förlust i bagaget här i Allsvenskan, Mjällby visade sig vara steget större nere i Malmö och det var en jäkla skräll ändå, trots att Mjällby klev in i den matchen med ett fantastiskt facit från de senaste omgångarna. Fansen var trots allt tillbaka på Stadion och därför hade man räknat med mer från Malmös sida, istället blev man nollade vilket givetvis var under all kritik. Därför bör vi också kunna räkna med att få se en reaktion här på lördag.

Klasskillnad

Östersund infinner sig i botten av tabellen med blott 13(!) poäng på kontot, den meningen sammanfattar det hela väldigt bra egentligen, man är seriens svagaste lag och man kommer att spela i Superettan nästa säsong. Östersund må ha vaknat till liv lite här och där, men vi kommer inte från att man ständigt faller tillbaka efter en något positivare insats och därför är det också bara att konstatera att man helt enkelt inte räcker till, 15 förluster på 22 omgångar talar sitt tydliga språk och därför vi har väldigt svårt att se att man ska kunna rubba på Malmö FF i det här läget.

Vi kommer därför att investera en slant i Malmö FF och kommer dessutom att göra det på asianmarknaden. Den raka tvåan är som väntat ointressant och vi tror ändå att ett Malmö FF, som fick sätta dit fem baljor mot Onsala här om dagen (Colak med hattrick bland annat) ger Malmö FF den energin och självförtroendet i offensiven, för att sätta dit två eller tre baljor mot Östersund. En tvåmålsseger ska man kunna räkna med här tycker vi.

Malmö FF (-1.25 asian handicap) tycker vi därför är ett väldigt fint spel härifrån, halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger är en härlig försäkring och spelet betalar alltså fina 1.84 gånger degen hos spelbolaget ComeOn. Det är värt en slant när Malmö FF jagar ett nytt ligaguld. Stort lycka till! 

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.25 asian handicap)
Odds: 1.84
Bolag: ComeOn (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: