speltips tipsmedoss kamil

Speltips Freiburg – Leipzig 16/10: Dubbelchansen intressant

Leipzig har bara vunnit tre av sina sju inledande fighter i Bundesliga 21/22. På lördag väntar en ny tuff uppgift när tabellfyran Freiburg agerar värd.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Endast ett lag i Bundesliga är fortfarande obesegrade efter sju spelade omgångar och det är värden här, som tar sig an Leipzig på Schwarzwald-Stadion under fredagen. Freiburg entrar alltså omgång 8 med resultatraden 4-3-0, 11-5 och infinner sig på en fjärdeplats i tabellen med blott ett poäng upp till Bayern München på en förstaplats. Vem hade kunnat tro det i början på augusti månad? Ingen.

Visst går det att argumentera för att motståndet varit behagligt för Freiburg under inledningen då de i princip bara ställts mot, på pappret enklare motstånd. Arminia Bielefeld, Stuttgart, Köln, Mainz, Augsburg och Hertha Berlin är sex av sju klubbar man har haft att göra med men man har faktiskt sett till att göra jobbet mot en tung pjäs i den här serien, Borussia Dortmund. Freiburg vann den matchen med 2-1 på hemmaplan och hade lika många avslut mot mål som Håland & Co, möjligtvis en indikation på att man bör räkna med Freiburg framöver?

Det är dock ännu allt för tidigt att säga och det återstår att se längre fram om Freiburg pallar det här men vi ska vara försiktiga med att räkna bort de helt från striden om Europa. Freiburg har haft ett par fina tabellplaceringar genom åren, så sent som bara för fyra år sedan slutade man exempelvis sjua och 2020 mäktade man med en åttondeplats – top 10 i fjol dessutom. Så Freiburg är numer ett etablerat lag i den här serien och med den här starten man nu har i ryggen, så bör man vara kapabla till att orsaka problem för ett formsvagt Leipzig.

Odds och rek från Bundesliga

Nu är Leipzig givetvis, i grund och botten det bättre laget här och får de till en bra insats på fredag, ja då slutar det högst troligt med en bortaseger det här. Dock har just de insatserna lyst med sin frånvaro under inledningen och addera därtill att de förlorat båda sina inledande matcher i Champions League, mot Man City och Club Brugge. Dessutom åtta insläppta på de två matcherna.

Att Leipzig har mer i sig är vi alla väl medvetna om men vi kommer inte från att de här siffrorna är en verklighet, Leipzig har heller inte vunnit en match på bortaplan den här säsongen utan har ett kryss och fyra förluster, och därför tycker vi det finns alla anledningar att titta närmre på dubbelchansen i den här matchen. Visst ska Freiburg kunna lösa ett kryss här på hemmaplan?

Vi ska heller inte glömma att Leipzig skickade iväg 10 man till landslagssamlingar runt omkring i världen, Forsberg, Poulsen, Silva, Gulacsi, Adams, Laimer och bland annat Klostermann, det finns fler men tittar vi närmre på hur Freiburgs landslagsaktivitet sett ut, ja då kan vi konstatera att det bara var fem namn som representerade länder under samma samling. Även det en aspekt att ta hänsyn till.

Vi väljer därför att klicka in 1X här och gör detta till mycket fina 2.08 gånger insatsen hos spelbolaget No Account Bet. Ett väldigt fint värde! Lycka till.

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet 100 SEK hos Expekt

Är du ännu inte kund hos Expekt? Hämta hem 100 kr i freebet nu!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 2.08
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: