stryktipsforslag och analys

Stryktipset 16/10: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 41. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 41 med en jackpot på ca 10 miljoner kronor! Vi välkomnar tillbaka Premier League och Championship och säger äntligen! Landslagsfotbollen kommer tillbaka i november månad och fram till dess är det alltså enbart fokus på ligafotbollen, och vi bjuds på fina möten direkt! Leicester – Man United bland annat, och med det sagt så rullar vi igång det hela, stor analys och spelförslag finner ni i vanlig ordning precis här nedanför. Stort lycka till!

stryktipset spelförslag vecka 41

 TILL STRYKTIPSET!

1. Leicester – Manchester United, X2

Leicester har noterats för fem poängtapp av sju möjliga under inledningen och har uppenbarligen inte fått saker och ting att stämma, därför tror vi på poäng för ett desperat Manchester United som är ute efter att studsa tillbaka. X2!

2. Brentford – Chelsea, X2

Brentford är bevisligen ett knepigt motstånd vilket bland annat Liverpool fått erfara och därför kan vi även räkna med att Chelsea får det jobbigt här på Brentford Community Stadium. Tuchels mannar toppar dock PL och är svårslagna, X2 blir därför vårt val.

3. Southampton – Leeds, 1 2

Tvåan tycker vi är ett härligt drag i och med Leeds efterlängtade vinst inför landslagsuppehållet, en helt avgörande sådan tror vi som kommer att ge dem extra energi i de närmsta omgångarna. Southampton har samtidigt inte alls kommit upp i nivå och står fortfarande på noll vinster, men! Vi kommer inte från att det är en vidöppen fight så här på förhand, går varken lita på hemma – eller bortalaget. Gaffel!

4. Aston Villa – Wolverhampton, 1X

Tät kamp så här på förhand nu när Wolves ser ut att ha hittat rätt efter en svag inledning på säsongen, tre segrar på de fyra senaste omgångarna är ett faktum men viktigt att samtidigt nämna är att man ställts mot Watford, Southampton och Newcastle. Aston Villa är bättre, och därför tror vi Wolves får det jobbigt. 1X!

5. Norwich – Brighton, 2

Allting talar egentligen för att Brighton vinner den här matchen, de är i grund och botten det bättre laget, har en bättre tränare och deras form är minst sagt fantastiskt då de inte förlorat någon av sina fem senaste matcher. Glöm heller inte att vi finner Brighton på en sjätteplats i tabellen med blott en förlust på kontot. Norwich? Tabelljumbo och bara en säkrad pinne.

6. Blackburn – Coventry, X2

Coventry städade undan självaste Fulham med 4-1 inför landslagsuppehållet och det är en insats som skriker att det här gänget menar allvar, tabelltrea dessutom, efter 11 spelade omgångar och därför tror vi på nya poäng på lördag. X2!

7. Bristol C – Bournemouth, 1X2

Bournemouth är fortfarande obesegrade i Championship efter 11 spelade omgångar men den där första förluster kommer till slut att komma och känslan säger att den mycket väl kan komma här mot Bristol C. Bristol C är ett klurigt motstånd och är svåra att placera, vi väljer därför att plocka med samtliga tecken och håller en extra tumme för hemmalaget.

8. Huddersfield – Hull, 1

Huddersfield ser äntligen ut att ha vaknat till liv efter att ha genomfört två svaga upplagor i Championship och infinner sig nu på en sjundeplats i tabellen, med ett poäng upp till kvalplatsen. Hull däremot finner vi först på en 21:a plats i tabellen med blott 9 poäng på kontot och det får oss att välja hemmalagets sida på lördag. Tydlig skillnad!

9. Middlesbrough – Peterborough, 1

Peterborough är Championships svagaste lag sett till siffrorna på bortaplan och det är alltså ingen rolig läsning alls, utan fem matcher har resulterat i fem förluster och då har de dessutom -13 i målskillnad. Det här vinner Middlesbrough. Etta!

10. Millwall – Luton, X2

Millwall klev in i landslagsuppehållet med två raka segrar men Luton är ett svårslaget gäng som bara förlorat totalt tre matcher i år. Dessutom har de bara en förlust på de sju senast omgångarna i Championship, och det får oss att välja superintressanta X2 – gäller att testa!

11. Nottingham – Blackpool, 1X

Nottingham jagar fortfarande sin första trea här på hemmaplan och entrar faktiskt omgång 12 som det svagaste hemmalaget i serien, någon gång kommer den där vinsten dock att inkasseras och vi tror det sker här på lördag. Blackpool står på en vinst av fem möjliga på resande fot. 1X testas!

12. Reading – Barnsley, 1

Reading fick en otroligt svag start på säsongen men har växlat upp ordentligt under de senaste veckorna, fyra vinster av fem möjliga är facit inför omgång 12 och då ställs man dessutom mot ett generöst motstånd i Barnsley. Gästerna har endast vunnit en match säsongen 21/22. Spik!

13. Sheffield United – Stoke, 1X

Sheffield United återvänder till Bramall Lane efter två raka bortamatcher, som båda resulterade i ett nederlag. Dock mot tufft motstånd, Bournemouth bland annat och motståndet på lördag är ett annat, då Stoke i princip bara vinner på hemmaplan. Bara Coventry är bättre än Stoke sett till de siffrorna, på bortaplan har man samtidigt blott en vinst. 1X! 

 TILL SVENSKA SPEL!

100% upp till 100 kronor

Få en 100-procentig odds bonus hos etablerade ComeOn.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming