speltips_skribent

Speltips Österrike – Nordmakedonien 13/6: Vi väljer sida

Speltips, odds och allt inför mötet mellan Österrike och Nordmakedonien i EM 2020. Grupp C är det som gäller, matchstart: 18:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Nordmakedonien kommer att göra sina första minuter i ett mästerskap under söndagen, men trots att de faktiskt tillhör ett av dem svagare landslagen i detta EM räknar vi med att få se ett Nordmakedonien på hugget. De ska absolut inte underskattas i den här gruppen, utan är ett knepigt motstånd, fråga bara Tyskland som föll mot detta Nordmakedonien i VM-kvalet i mars månad. Dessutom hemma i Tyskland.

Och visst ska man vara försiktig med att dra allt för stora slutsatser av Nordmakedoniens seger över Tyskland, men den säger givetvis något, Tyskland förlorar som bekant väldigt sällan kvalmatcher och gör i princip aldrig det just på hemmaplan. Därför var det en mäktig bedrift från Nordmakedonien, de har dessutom bara förlorat 2 av sina 13 senaste matcher och det är därför med ett stort självförtroende som det här gänget entrar EM 2020 med.

Vi är dock inte så säkra på att detta självförtroendet kommer att resultera i ett avancemang för Nordmakedonien, det gäller att vara realistisk och samtliga tre länder, Nederländerna, Österrike och Ukraina är i vår värld bättre än debutanten – minst en nivå skiljer dem åt. Därför räknar vi också med att man förlorar premiären.

Odds under EM 2020

Österrike har aldrig tidigare tagit sig vidare från gruppspelet i ett EM och därför är det onekligen läge att skriva ny historia den här sommaren. Drömläge trots allt, Nederländerna är inte 100-procentiga, Ukraina är stabila men inte helt pålitliga (öppet mellan dem och Österrike?) och sedan då Nordmakedonien, det här ska väl ändå Österrike kunna lösa? 4 pinnar?

Sabitzer, Alaba, Arnautovic, Lazaro, Baumgartlinger och Dragovic är trots allt erfarna lirare som har mängder av matcher under bältet, både i klubblag och i landslaget. Och just dem tre förstnämnda där räknar vi med tänder till under söndagen, Sabitzer har trots allt lirat semifinal i CL och är väl medveten om vad som krävs, Alaba har vunnit tävlingen och Arnautovic är, trots att han lirar i Kina, fortsatt en duktig fotbollsspelare som även bidrar stort med sin unika energi.

Vi tror alltså stenhårt på Österrike här i Bukarest och väljer därför även att syna dem på 1×2-marknaden. Tillräckligt bra värde här, 1.70x klickas in hos spelbolaget Betfair.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.70
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: